Lara Fabian přidává v Praze koncert

Lara Fabian přidává v Praze koncert

31. 07. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kanadská diva s nejkrásnějším hlasem na světě, Lara Fabian, beznadějně vyprodala svůj pražský koncert. Nechce své fanoušky zklamat, a proto na svém podzimním evropském turné Le Secret přidává ještě jeden koncert v Praze a to 17. 10., opět v karlínském Foru.
Hudební odborníci její hlas přirovnávají k Celine Dion a mnozí si ho cení ještě víc. Miliony prodaných desek a vyprodané koncerty po celém světě, to dokázala Lara Fabian bez okázalé reklamy a bulvárních zpráv. A přesně totéž se stalo i v České republice. Jen několik minut po strohém oznámení jejího koncertu 16. 10. 2014 se vstupenky začaly prodávat po stovkách. Netrvalo dlouho a 3 tisícové karlínské Forum bylo beznadějně vyprodáno.
 

Lara Fabian se narodila v Belgii, dětství však prožila se svojí italskou maminkou na Sicílii. Osudové setkání se skladatelem Rickem Allisonem započalo její strhující profesionální kariéru. V Kanadě po jeho boku vydala své první veleúspěšné album Lara Fabian. Lara Fabian si vždy vybírala z různých hudebních žánrů a kultur to, co sama chtěla svým citlivým projevem a nadpozemsky krásným hlasem publiku předat. Inspirovala se folklorem a hudební tradicí celého světa, od Ruska přes Evropu až k arabským rytmům, na jejích albech slyšíme doteky jazzu, opery, funky i šansonu. Prodala miliony desek, vyprodala Carnegie Hall, a spolupracovala např. se Stevenem Spielbergem na hudbě k jeho filmům.

Již před dvěma roky v Praze byla Lara Fabian doslova zjevením. Ve vyprodané Smetanově síni odložila mikrofon a část koncertu zazpívala bez jakékoli technické podpory. Letos nás čekají dva koncerty ve Foru Karlín a věříme, že i tam nechá svůj božský hlas zaznít bez mikrofonů. Skvěle postavená nová koncertní síň Forum Karlín k tomu má všechny akustické předpoklady.

Na obou pražských koncertech Lary Fabian zazní její největší hity jako je Je t’aime, Adagio, Tout, I will love again. Fanoušci se tedy mohou opět těšit na nádherný hlas, který otevírá srdce a potěší duši.

Datum a místo konání druhého koncertu: 17. 10. 2014 od 20 hod, Forum Karlín, Pernerova 53, 186 00 Praha 8 - Karlín

Vstupenky právě v prodeji – exkluzivně v síti Ticketsream v ceně již od 890 Kč.

Dodal: Zdeněk Masopust, BTL Agency
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

LARA FABIAN

Pátek 17. 10. 2014
Vstup: od 890 Kč v předprodeji
Vystupují:
Lara Fabian (BE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika