Imagination Festival poprvé v Letňanech

Imagination Festival poprvé v Letňanech

05. 08. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Imagination Festival již třetí rok úspěšně dobývá středoevropskou elektronickou hudební scénu a jeho čtvrtý ročník se dočká navýšení kapacity na více než 10 000 návštěvníků ve dvou halách pražských Letňan! Dvě obrovské stage a 23 zahraničních umělců zajistí návštěvníkům maximální hudební zážitek.
Jeden z největších indoor festivalů v České republice nabídne hned několik headlinerů z top100 dj’s světa dle prestižní ankety djmag a 11 hodin hudební extáze. První stage osloví především milovníky bass music, druhá pak fanoušky rovných beatů.

První fáze line upu odhalila holandský projekt Noisecontrollers, který se řadí mezi hardstylovou špičku a můžete ho znát např. ze spolupráce se Showtek, konkrétně na skladbě Get Loose, kterou si posléze vzal do parády samotný Tiesto. Noisecontrollers spolupracovali také s Headhunterz na hymně největšího hardstylového festivalu světa Defqon.1 a mezi jejich nejznámější skladby patří „Gimme Love“, „So High“, „Tonight“ a „Down Down“ z nedávno vypuštěného alba „All Around“!
 

Imagination odhalil na bass music stagi anglické Delta Heavy známé svým skvělým drum & bassem, dubstepem a dalších odnoží bass music v čele s hity jako „Get By“, „Hold Me“, „Demons“ či „Empire“, které se dočkaly desítek milionů zhlédnutí na youtube a byly zařazeny do setů těch nejznámějších světových djs. V lineupu se také objevila stoupající drum & bassová hvězda z Rakouska Mefjus, ocěnovaný anglický dj A.M.C., italští maskovaní řezníci Hallucinator a Teddy Killerz, kteří vydávají na Skrillexově labelu OWSLA!
 

Na harder styles stagi se můžete kromě hardstylových Noisecontrollers těšit také na dvě ikony hardcore techna - italského Noize Suppressora z Traxtorm Records a holandskou královnu Day-Mar, zastupující největší hardcore label & indoor festival na světě Masters Of Hardcore! Nebudou zde chybět ani italští The Sickest Squad se svým nekompromisním technem.
 

Organizátoři festivalu prozradili, že se na bass music stagi můžeme těšit hned na několik exkluzivních versus aktů, na rovné stagi se pak objeví další hvězdy ze světa rovných beatů. Momentálně tedy známe první třetinu line-upu, další jména by se měla objevovat v průběhu srpna, celý line up by měl být známý začátkem září.

Vstupenky na festival zakoupíte v předprodeji v síti Ticketportal (CZ & SK) a Paylogic (EU) od 4.8.2014. Earlybird vstupenky seženete za 690 Kč + poplatek předprodejní síti, limitovanou edici pak za 790 Kč. Základní vstupné v předprodeji bude stát 890 Kč + poplatek předprodejní síti.

Skvělé reakce z minulých ročníků napovídají, že Imagination nezklame ani tentokrát a můžeme se tak těšit na dechberoucí zážitek!
 

Oficiální web festivalu najdete na adrese www.imaginationfestival.cz. Najdete zde také další informace k festivalu.

Oficiální událost festivalu na facebooku najdete zde: www.facebook.com/events/1446188642321015/

Dodal: Tomáš Nezval, Imagination Festival Crew
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IMAGINATION FESTIVAL

Pátek 28. 11. 2014
Vstup: od 690 Kč v předprodeji
Vystupují:
PENDULUM djset & MC Verse (AU), NOISECONTROLLERS (NL), ANGERFIST (NL), ZATOX (IT), ED RUSH (UK) vs. AUDIO (UK), BLACK SUN EMPIRE (NL/ vs. STATE OF MIND (NZ) ,MEFJUS (AT) vs. EMPEROR (UK), DELTA HEAVY (UK), NOIZE SUPPRESSOR (IT), DAY-MAR (NL), DJ A.M.C (UK), TEDDY KILLERZ (UKR), THE SICKEST SQUAD (IT), GANCHER & RUIN (RU) vs. HALLUCINATOR (IT), LNY TNZ (NL), SIX BLADE aka MATTIX & FUTILE (UK), INNER HEAT (NL), FORBIDDEN SOCIETY (CZ), HUNGRY BEATS (CZ), AKIRA (CZ) vs. BIFIDUS AKTIF (CZ), PRAGUE NIGHTMARE ALLSTARS (CZ), STAGES HOSTED BY MC COPPA (UK) & MC THA WATCHER (NL)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika