Mazziv festival zrušen kvůli nezájmu o předprodeje

Mazziv festival zrušen kvůli nezájmu o předprodeje

07. 08. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Festival Mazziv, který byl přesunut z května na 12. září do 02 Arény, byl dnes odpoledne oficiálně zrušen. Zájem o nový koncept byl nízký a dosud se prodalo méně než 500 lístků
Mazziv

Po vyhodnocení současné situace ohledně Mazziv festivalu, a po dohodě se všemi zainteresovanými partnery, jsme bohužel museli rozhodnout o zrušení Mazziv festivalu. Zájem o nový koncept byl nízký a dosud jsme prodali méně než 500 lístků. Zrušit tuto akci bylo pro nás opravdu těžké rozhodnutí, a je to poprvé v naší desetileté historii, kdy jsme se museli takto rozhodnout.Nicméně vždy jsme chtěli vytvářet na našich akcích zážitky na vysoké úrovni a když toho nemůžeme z různých důvodů dosáhnout, je zrušení eventu to jediné správné rozhodnutí, které můžeme dle našeho názoru udělat.

Chápeme, že lidé, kteří si koupili vstupenku na Mazziv festvial se na akci těšili a omlouváme se za nepříjemnosti, ke kterým došlo.  

Vrácení vstupného:
Všichni lidé, kteří si zakoupili vstupenku, mají nárok na vrácení peněz. Chcete-li zažádat o vrácení vstupného, zašlete nám prosím e-mail na adresu refund@unitedmusic.cz. Termín, do kterého můžete žádat o vrácení vstupného, je pátek 12.09.2014.

United Music

Dodal: Pavla Mariková, United Music
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EXCELENT MAZZIV FESTIVAL (ZRUŠENO)

Pátek 12. 9. 2014
Vstup: od 890 Kč v předprodeji
Vystupují:
na programu se pracuje
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika