Creative party s italským Paride Saraceni

Creative party s italským Paride Saraceni

15. 08. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Teprve 23 letý producent Paride Saraceni, jehož tracky se objevují na renomovaných labelech jako je Sci+Tec, KD Music nebo Trapez představí svůj um na zářijovém vydání Creative. Zde kromě něj vystoupí také Subgate, Ravic, Rob Smile, Hory_Doly a Nkyp.
Pro některé našince může být jméno Paride Saraceni velkou neznámou, nicméně na poli světové elektronické scény si tento 23. letý sympaťák vybudoval díky svému osobitému soundu pohybujícím se na pomezí techhousu a techna velký respekt. Jeho počiny se objevily na renomovaných labelech typu Sci+Tec, Kd Music, Fabric, Tolroom rec, Global Underground, Trapez nebo Agile a jsou supportovány takovými velikány jako je například Richie Hawtin, Carl Cox, Sven Vath, Dubfire, Laurent Garnier nebo Adam Beyer, kteří jeho tracky s oblibou zařazují do svých setů.
 

Není tedy divu, že po poměrně krátké době dostává nabídky na vystoupení z celého světa a jsme velice rádi, že přijal pozvání na zářijové vydání eventu Creative 19. září do Chapeau Rouge, v rámci kterého se u nás představí vůbec poprvé!

O jeho support se postará rezident eventu Subgate, zástupce Code crew Ravic, producentský projekt Hory_Doly, Rob Smile a Nkyp.

Kompletní informace naleznete na https://www.facebook.com/events/1430614490530336/ , https://www.facebook.com/creativeczech a www.chapeaurouge.cz

Dodal: Ondřej Beránek, Dj Subgate
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CREATIVE

Pátek 19. 9. 2014
Vystupují:
Paride Saraceni (IT), Ravic, Hory_Doly, Rob Smile, Nkyp
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika