Představujeme holandskou X-Qlusive - Legends

Představujeme holandskou X-Qlusive - Legends

15. 08. 2014  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Již měsíc a kousek, tedy v sobotu 4. října 2014 se v Heineken Music Hall koná X-Qlusive - Legends! VIP vstupenky se prodaly během jednoho týdne, obyčejné vstupy zmizely po necelém měsíci prodeje. Ti, kdo si nestihli lístek včas zakoupit, si mohou o této párty jen nechat zdát!
V sobotu 4. října 2014 se koná v amsterdamské Heineken Music Hall další ze série X-Qlusive party z produkce promotérské agentury Q-dance. V tomto roce v lednu byl zářivou hvězdou Brennan Heart. Nyní, ku příležitosti pětadvacáté párty, je čas na velkolepou, né-li přímo legendární oslavu. Na této párty zahrají všichni, co již svou X-Qlusive noc měli. Těšit se můžete na jména jako je Dana, Luna, Pavo, The Prophet, Zany, Technoboy, Headhunterz, D-Block & S-Te-Fan, Noisecontrollers, Wildstylez a Brennan Heart.
 

Pokud chcete vyrazit na tuto edici X-Qlusive do amsterdamské Heineken Music Hall, tak je už ale pozdě, letos byla párty rekordně brzy vyprodána. Sám věřím ale tomu, že kdo bude chtít lístek, tak se týden před pořádáním akce na něj usměje štěstí a lístek koupí od někoho, kdo na akci na poslední chvíli nemůže. Stačí sledovat ten správný web!

Vy co nechcete nikam cestovat a stačí vám domácí párty, tak by ste rozhodně neměli vynechat za necelý měsíc – 13. září Headhunterze v pražském klubu Mecca! A nebo by ste si měli pořídit již teď vstupenky na Imagination festival, na kterém se představí za 28. listopadu, Noisecontrollers. Neváhejte a přijďte! Tyto domácí akce za to rozhodně bude stát!

Poslechněte si sety z již proběhách X-Qlusive.

Headhunterz vs. D-Block & S-te-Fan @ X-Qlusive D-Block & S-Te-Fan:
http://podcast.q-dance.nl/audio/81.X-Qlusive-DBSTF-Headhunterz.mp3

Noisecontrollers & Headhunterz @ X-Qlusive Noisecontrollers:
https://soundcloud.com/qdance/x-qlusive-noisecontrollers-5

Noisecontrollers & Wildstylez & Headhunterz @ X-Qlusive Wildstylez:
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

X-QLUSIVE - LEGENDS

Sobota 4. 10. 2014
Vystupují:
Dana, Luna, Pavo, The Prophet, Zany, Technoboy, Headhunterz, D-Block & S-Te-Fan, Noisecontrollers, Wildstylez, Brennan Heart a dal39
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika