Forbidden Society má první videoklip

Forbidden Society má první videoklip

20. 08. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Stále v pohybu, neustávající ve vývoji, takový je Forbidden Society. Umělec, který se hrne do každé další příležitosti. Sám si produkuje vlastní hudbu, jezdí tour po celém světě, řídí svůj vlastní label, má vlastní stage na jednom z největších festivalů v rodné České Republice a tento neskutečný záběr nyní rozšiřuje o další zářez - přináší vám svůj debutový videoklip.

Na vlně podpory od elitních světových DJs včetně jmen jako Excision, Grooverider či The Qemists vám Forbidden Society servíruje v tracku "Criminal" spojení široké plejády vlivů, od hip hopových vokálních samplů přes náznaky hardcore metalu až po, samozřejmě, řádně nadupaný drum &  bass. A videoklip tyto všechny vlivy spájí dohromady jak železná pěst. "Criminal" je titulním trackem na Forbidden Society nedávno vydaném dvojdílném EP a videoklip, vytvořený speciálně pro tuto příležitost, svou intenzivní vizualitou více než dokresluje vrozenou divokost tracku bez nejmenšího škobrtnutí. Hudební fanoušci jistě docení precizní optickou sílu videoklipu.

fORBIDDEN sOCIETY

Forbidden Society Recordings je label, kde Forbidden Society vydává nejen svou vlastní produkci, ale i hudbu top drum & bass producentů z celého světa včetně takových jmen jako Audio, Task Horizon, Current Value, Counterstrike, Donny, Katharsys, Receptor. Mezinárodní proslulost jména Forbidden Society a jeho labelu již nelze nijak zpochybnit, vždyť jako šéf labelu a DJ jezdí tour po celém světě - od Paříže po Amsterdam, Kolumbii, Rusko, Německo, Španělsko, Austrálii až Japonsko.

Tento rok se navíc můžete těšit na příchod zatím nejambicioznějšího projektu, jaký si kdy Forbidden Society přichystal: jeho nové album "Thronecrusher", projekt, který jej jako umělce pozvedne na zcela novou úroveň. 

Oficiální web: http://www.fsrecs.com

Dodal: FORBIDDEN SOCIETY
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika