Mikro Londýn s Eddie Richards v Microně

Mikro Londýn s Eddie Richards v Microně

20. 08. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Do modřanského pop-up klubu Microna se po letní pauze vrací úspěšný houseový Mikro večírek. V pořadí třetí akce se uskuteční v pátek 19. září. Po NYC a Amsterdamu přichází tentokrát na řadu britská metropole Londýn.
Zářijové pokračování přivítá rezidenta londýnského Fabricu Eddieho Richardse, Thomase Teslu z klubu The Egg, kteří si jako speciálního hosta pozvali berlínského Tigerskina.

Eddie Richards

Německý producent Alexander Krüger aka Tigerskin je v hudebním světě známí také pod přezdívkami Dub Taylor nebo Korsakow. Má za sebou spousty releasů pro labely Dirt Crew Rec, Organic Domain, Get Physical Music a mnoho dalších. V Microně se domácímu publiku představí ve speciálním live setu.
 

Z Velké Británie přiletí rezident londýnského klubu Fabric Eddie Richards, který patří mezi nejdéle hrající house a techno DJe na světě a hudební časopis Mixmag ho označil jako "Britains godfather of house and techno". Tešte se na energický tech-houseový set.

Třetím hostem bude rodilý pražan Thomas Tesla, který žije řadu let v Londýně kde pořádá vyhlášené party. Tomáš stojí za uskupením Republic Artist, jejichž mejdany jste mohli navštívit i v pražském klubu Chapeau Rouge. Mimo jiné je členem labelu Wasabi Generals Records, kde mu před nedávnem vyšlo skvělé Xanthic EP.

Domácí scénu budou reprezentovat zástupci české značky Nightphunk Recordings Lucas Hulan a Lillou. Vstupenky zakoupíte v předrodeji Ticketrpo za 190 korun, nebo na místě o stovku dráž.

Dodal: Jan Pícha, Nedori.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MIKRO LONDON

Pátek 19. 9. 2014
Vstup: 190 - 290 Kč
Vystupují:
DJs Tigerskin Live (Dirt Crew, Get Physical Music), Eddie Richards (Fabric, London, UK), Thomas Tesla (The Egg, Republic Artists, London, UK), Lucas Hulan & Lillou (Nightphunk Recordings, Prague)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika