FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Rock for Churchill oslaví o víkendu 15 let

Rock for Churchill oslaví o víkendu 15 let
27. 08. 2014   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Už tento pátek 29. srpna vypukne ve Vroutku 15. ročník festivalu Rock for Churchill. Do přírodního areálu Myslivna přijedou The Parov Stelar Band, The Subways, Anthony B, Dub Pistols, Dreadzone a spousta dalších.
Přijďte si užít vyhlášenou vrouteckou pohodu na jeden z posledních festivalů letošních prázdnin. Dvoudenní nadupaný program odstartují v pátek po poledni dvě mladé party Doctor Victor a Hentai Corporation. O prvně jmenovaných jste mohli slyšet ve spojitosti s druhým místem v prestižní mezinárodní soutěži Global Battle of the Bands. Hentai Corporation se už pár sezón škrábou do nejvyšších pater domácí rockové scény a svými koncerty dokazují, že kromě vrozeného talentu tropit skandály široko daleko umí také skvěle hrát a zpívat. Mladé pušky vystřídají na pódiu stálice české hudební scény Visací zámek, Vypsaná fixa, Wohnout a J.A.R., kteří svým vystoupením ve Vroutku odstartují výroční turné k 25 letům kapely. Páteční program hlavního pódia vyvrcholí koncerty jamajského zpěváka Anthonyho B, britské rockové party The Subways a jejich krajanů Dub Pistols. Od všech tří zahraničních můžeme očekávat nové písničky. Anthony B přijede do Vroutku v rámci turné s akutální deskou Tribute to Legends. Subways i Dub Pistols vydají na podzim nová alba a obě kapely slibují, že do svých setů zařadí i nové pecky z připravovaných desek.

Anthony B

Nejvýraznějšími jmény pátečního line-upu DJ stage jsou Britové Aphrodite a Krafty Kuts. Od Aphrodita se dočkáme devadesátiminutového setu plného drum and bassových beatů, jeho kolega Krafty Kuts, který se může pyšnit spoustou ocenění od Breakspoll Awards a DJ Magazine, zahraje mix breaků a electra.

Dreadzone

Sobotní program začne již v 11:30 a na hlavním pódiu se představí reggae zpěvák Cocoman se svojí kapelou Solid Vibes, Zrní, Fast Food Orchestra, Wayward Caines, Skyline, United Flavour a další. Milovníci taneční elektroniky a karibské muziky si přijdou na své při koncertu britských Dreadzone. Patnáctý ročník Rock for Churchill vyvrcholí vystoupením electroswingové senzace Parov Stelar Band, která se do Vroutku vrací po třech letech. Kapela postavená kolem vůdčí osobnosti tohoto populárního žánru stihla za tři roky urazit dlouhou cestu a z klubových pódií přesídlila do hal a velkých koncertních sálů. Na Myslivnu si přivezou speciální LED stěnu a projekci. Čeká se mocné finále narozeninového Churchilla!

Drumsound Bassline Smith

Tanečnímu šapitó bude v sobotu kralovat anglická dvojka Drumsound & Bassline Smith a Aquasky. Anglické producentské trio D&BS se na dnb scéně objevilo již na konci 90. let minulého století a má za sebou spoustu legendárních hitů a také prestižních ocenění na Official Drum & Bass Awards. Pro fanoušky moderní black music letos pořadatelé pozvali bavorský soundsystém Mortal Kombat Sound, který je proslulý svým pestrým mixem reggae, dancehallu, hiphopu, soca a dalšími styly black music.

Parov Stelar

Stanování bude stejně jako v minulých letech zdarma, platí se jen parkovné 100 Kč za auto. Stanové městečko je pro návštěvníky otevřené již od čtvrtečního odpoledne.

The Subways

Vzhledem ke zvýšenému zájmu o jubilejní ročník festivalu a limitované kapacitě areálu doporučují pořadatelé pořídit lístky včas v předprodeji. Dvoudenní vstupenky v předprodeji jsou k dispozici za cenu 750 Kč (+ poplatky) na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatku), na www.rfch.cz a v předprodejních sítítch GoOut.cz, Ticketportal, Ticketpro a Sazkaticket. V prodeji jsou také jednodenní vstupenky za 600 Kč (+ poplatky). Kompletní informace o předprodeji najdete na www.rfch.cz/vstupenky.

Dodal: Jaromir Telensky, Rock for Churchill
ROCK FOR CHURCHILL

ROCK FOR CHURCHILL

Pátek 29. 8. 2014 až Sobota 30. 8. 2014
650 - 750 Kč
Vystupují:
The Parov Stelar Band (A), The Subways (UK), Anthony B (JAM), Dub Pistols (UK), Dreadzone (UK), J.A.R., Wohnout, Vypsaná fixa, United Flavour, Visací zámek, Fast Food Orchestra, Skyline, Hentai Corporation, Zrní, Cocoman & Solid Vibes, Zoči Voči (SK) a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |