Říjnová Hospitality s High Contrast na místo London Elektricity

Říjnová Hospitality s High Contrast na místo London Elektricity

27. 08. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tony Colman aka London Elektricity bohužel z vážných osobních důvodů na říjnové Hospitality Prague 2014 nevystoupí. Ale není třeba truchlit! Šéfa Hospital Records nenahradí nikdo jiný, než producentská legenda britského vydavatelství, High Contrast!
Hospitality Prague 2014 se uskuteční 24. 10. 2014 na pražském Výstavišti Expo v Holešovicích.

Hospitality London Electrocity

Pořadatelé Hospitality Prague 2014 tento týden oznámili, že jeden ze zahraničních headlinerů London Elektricity bohužel na říjnové halové akci nevystoupí. Tony Colman byl nucen z vážných osobních důvodů účast odmítnout. Dle jeho slov má české publikum velmi a rád, a proto sám osobně za sebe dojednal, snad tu nejadekvátnější náhradu. Tonyho Colmana nenahradí nikdo jiný, než druhá největší legenda britského vydavatelství Hospital Records, High Contrast!

„Jsme nadšeni, že Tonyho Colmana nahradí právě High Contrast. Účast na Hospitality Prague 2014 bude jedno z jeho posledních vystoupení před dlouhodobou pauzou, kterou High Contrast plánuje strávit ve studiu, kde bude pracovat na novém albu.“ doplňuje Kryštof benca, booking manager halové akce.

Tento šikovný producent z Walesu sbírá chválu, kam vkročí. Dnb magazín Knowledge vysadil jeho druhé album do TOP 3 nejlepších desek posledních deseti let. Jeho cesta k titulu „zázračné dítě dnb scény" rozhodně nebyla přímá. Vegetariána Lincolna Barretta původně ani muzika nezajímala. Sice hrál jako kluk osm let na klávesy (takže na rozdíl od spousty svých producentských kolegů zná noty), ale svoji budoucnost v hudbě neviděl. Jediné, co poslouchal, byly filmové soundtracky. Filmy ho bavili na tolik, že se rozhodl studovat filmovou tvorbu.

Mimochodem, od jeho záliby ve spojování hudebních extrémů vzešel jeho pseudonym High Contrast. Kontrasty má rád i mezi lidmi. Jako DJ procestoval svět, poznal různé typy posluchačů a dle svých slov si velmi rád odpočine od rozjíveného britského publika, které ječí touhou po rewindech.

Po boku Lincolna Barretta aka High Contrast se dále představí dvojce Camo & Krooked, britský producent Metrik, Fred V & Grafix a Dynamite MC.

Hospitality Prague 2014 se pro letošní rok přesouvá do Křižíkova pavilonu E, oproti minulému ročníku, který se odehrál v pavilonu B. Velikost obou těchto pavilonu je stejná, tedy 1 900 m2. Prostor pavilonu E je naprosto identický s pavilonem B, umístěn je za pavilonem D. Vstupenky na tuto jedinečnou halovou akci je možné pořídit v předprodejní síti Ticketportal.cz do konce srpna za cenu 500 Kč + poplatky prodejce.

Oficiální web: www.letitroll.cz

Dodal: Ondřej Vrba, Beat Promotion
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HOSPITALITY PRAGUE 2014

Pátek 24. 10. 2014
Vstup: 500 Kč v předprodeji
Vystupují:
Camo&Krooked, High Contrast, Fred V & Grafix, Metrik, Dynamite MC + CZ support
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika