Pendulum, Angerfist - Imagination festival má kompletní line up

Pendulum, Angerfist - Imagination festival má kompletní line up

05. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Letos se na Imagination Festivalu máte skutečně na co těšit! Na dvou obrovských stagích výstaviště v pražských Letňanech vystoupí 28. listopadu více jak 25 djs ze všech koutů světa.
Podívejte se s námi na zbylých 18 projektů, které doplní již zveřejněný line-up!

Imagionation line up 2014

Na Imagination Festival zavítají poprvé dva členové australských Pendulum, konkrétně El Hornet a Mc Verse. Legendy drum & bassu tak budou moci pokřtít nový prostor na největší bass music indoor stagi v dějinách České Republiky.
 

Devastator představí jedničku na poli hardcoru – legendárního maskovaného Angerfista! Jeho nekompromisní show ho letos vynesla na neuvěřitelné 34. místo v prestižním djmagu před hvězdy jako je Dada Life, Martin Garrix, Netsky nebo Infected Mushrooms. Stage bude hostovat holandský MC Tha Watcher, který nazpíval hymny k největším hard dance festivalům světa jako je Masters Of Hardcore.
 

Z hardstylu přivítáme v České Republice poprvé italského Zatoxe, který se drží již několik let v anketě djmag do 50tého místa a jako jediný hardstyle dj na světě vystoupil hned čtyřikrát po sobě na legendárním Qlimaxu! Vedle již zveřejněných Noisecontrollers (djmag 66., loni 27.) se tak můžete těšit i na tvrdší hardstyle! Na festivalu také vystoupí jumpstylové duo LNY TNZ z holandska, které se poslední dobou proslavilo především svými hardstylovými remixy skladeb „Tremor“, „Bigfoot“ či „Tsunami“. Talentový slot v lineupu patří letos holandskému Inner Heatovi, který hájí barvy Dirty Workz (label, ze kterého přiletěli loni na Imagination Psyko Punkz).

Imagination představí také čtyři exkluzivní versus sety, kterých se budou účastnit poprvé v České Republice legendy drum & bassové scény. Finální složení vypadá následovně - Ed Rush vystoupí s Audiem, Black Sun Empire zahrají ve světové premiéře se State Of Mind, Mefjus zahraje se svým kolegou Emperorem a Gancher & Ruin rozpoutají peklo ve finálním setu drum & bassové stage ve světové premiéře s ďábelskými Hallucinatory! Těšit se můžete také na nadějné duo Six Blade (dříve Mattix & Futile), domácího Forbidden Society a Akiru ve versus setu s Bifidusem Aktif. Stage bude uvádět MC Coppa a MC Verse, kteří mají mnoho zkušeností s hostováním festivalů po celém světě.
 

Vstupenky na festival zakoupíte v předprodeji v síti Ticketportal (CZ & SK) a Paylogic (EU). V prodeji jsou standartní vstupenky za 890 Kč + poplatky předprodejní sítě a VIP Gold vstupenky za 2490 Kč, které zahrnují all inclusive konzumaci drinků a výhled na každou stage ze dvou teras.

Připomínáme, že první fáze line upu odhalila holandský projekt Noisecontrollers, který se řadí mezi hardstylovou špičku a můžete ho znát např. ze spolupráce se Showtek, konkrétně na skladbě Get Loose, kterou si posléze vzal do parády samotný Tiesto. Noisecontrollers spolupracovali také s Headhunterz na hymně největšího hardstylového festivalu světa Defqon.1 a mezi jejich nejznámější skladby patří „Gimme Love“, „So High“, „Tonight“ a „Down Down“ z nedávno vypuštěného alba „All Around“!

Imagination odhalil na bass music stagi anglické Delta Heavy známé svým skvělým drum & bassem, dubstepem a dalších odnoží bass music v čele s hity jako „Get By“, „Hold Me“, „Demons“ či „Empire“, které se dočkaly desítek milionů zhlédnutí na youtube a byly zařazeny do setů těch nejznámějších světových djs. V lineupu se také objevila stoupající drum & bassová hvězda z Rakouska Mefjus, ocěnovaný anglický dj A.M.C., italští maskovaní řezníci Hallucinator a Teddy Killerz, kteří vydávají na Skrillexově labelu OWSLA!

Na harder styles stagi se můžete těšit také na dvě ikony hardcore techna - italského Noize Suppressora z Traxtorm Records a holandskou královnu Day-Mar, zastupující největší hardcore label & indoor festival na světě Masters Of Hardcore! Nebudou zde chybět ani italští The Sickest Squad se svým nekompromisním technem.

Oficiální událost festivalu na facebooku najdete zde: www.facebook.com/events/1446188642321015/

Dodal: Tomáš Nezval, Imagination Festival Crew
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IMAGINATION FESTIVAL

Pátek 28. 11. 2014
Vstup: od 690 Kč v předprodeji
Vystupují:
PENDULUM djset & MC Verse (AU), NOISECONTROLLERS (NL), ANGERFIST (NL), ZATOX (IT), ED RUSH (UK) vs. AUDIO (UK), BLACK SUN EMPIRE (NL/ vs. STATE OF MIND (NZ) ,MEFJUS (AT) vs. EMPEROR (UK), DELTA HEAVY (UK), NOIZE SUPPRESSOR (IT), DAY-MAR (NL), DJ A.M.C (UK), TEDDY KILLERZ (UKR), THE SICKEST SQUAD (IT), GANCHER & RUIN (RU) vs. HALLUCINATOR (IT), LNY TNZ (NL), SIX BLADE aka MATTIX & FUTILE (UK), INNER HEAT (NL), FORBIDDEN SOCIETY (CZ), HUNGRY BEATS (CZ), AKIRA (CZ) vs. BIFIDUS AKTIF (CZ), PRAGUE NIGHTMARE ALLSTARS (CZ), STAGES HOSTED BY MC COPPA (UK) & MC THA WATCHER (NL)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika