Fair Price Music přinese další Live Sessions

Fair Price Music přinese další Live Sessions

04. 09. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na jaře letošního roku vypustil Fair Price Music ve spolupráci s hudebním magazínem Full Moon do světa svoji první Fair Price Music LIVE SESSION. Od té doby se mezi české, ale i zahraniční publikum dostalo 12 kapel, které zatím získalo celkem 50 tisíc zhlédnutí.
Fair Price Music představil během 4 měsíců ve svých LIVE SESSIONS 12 kapel. Získaly necelých 50 tisíc zhlédnutí. Patří mezi ně kroměřížské trio Superego Kid, sólo projekt Adriana T. Bella, brutální a lyričtí Five Seconds To Leave, akustické duo Ian, třebíčští Permon Balet Superstar, debutující a hlavně okouzlující Kalle, neúprosní Nylon Jail, brněnský underground v podobě kapely Fkletzi, novozélandsko-anglická Gerda Blank, Nikola s celou kapelou Mucha, elektro screamo Gagarin a shoegaze ze severu At Bona Fide. „Je to mraky práce, ale s takovým skvělým týmem, který máme k dispozici a také díky nevěřícímu výrazu kapel při příjezdu, který se mění každou další minutou strávenou ve studiu, je to radost,“ zmiňuje Petra, která má projekt na starosti.
 

Ve čtvrtek 4.9. 2014 vypustil Fair Price Music do éteru další kapelu, tentokrát brněnské Aivn’s Naked Trio a v zásobě mají z jarního natáčení ještě pár dalších. „Dostáváme mezi lidi zajímavou hudbu a zároveň přibližujeme portál ostatním kapelám a hlavně nadšencům, kteří chtějí hudbu podporovat,“ vysvětluje cíl projektu Tomáš Hofer. „Portál slouží především jako prostor pro kapely, které chtějí dostat svoji hudbu přímo ke svým fanouškům a Live Sessions umožňují hudebním fanouškům se o portálu dozvědět.“


Provozovatelé portálu se proto ve spolupráci s Full Moonem rozhodli v projektu pokračovat i na podzim a v neděli chystají první poprázdninové natáčení. Přibude tak dalších 8 kapel. Vše je a bude vidění na http://www.youtube.com/user/FairPriceMusic. Tyto i další kapely je pak možné podpořit přímo na www.fairpricemusic.cz.


Fair Price Music
www.fairpricemusic.com
Portál Fair Price Music slouží hudebníkům a jejich fanouškům a podporovatelům. Je prostorem, kam hudebníci umisťují svá díla (svou hudbu) a sami stanovují jejich cenu. Cílem Fair Price Music je podporovat hudbu a hudebníky všech žánrů a zaměření, zpřístupnit jejich díla fanouškům a chovat se na obě strany ve všech ohledech fair.


Full Moon
www.fullmoonmagazine.cz
Full Moon je původní český multižánrový hudební magazín. Vychází pravidelně od roku 2010 a reflektuje hudební scénu u nás i v zahraničí, s přesahy do filmu, komiksu, designu. Každý měsíc odráží aktuální kulturní dění, nabízí kvalitní a originální zpracování, obsah a nadčasový design grafického studia Carton Clan. Spolupracuje s výjimečnými lidmi napříč kulturním spektrem. Není odkázán na agenturní zpravodajství – jeho obsah je bez výjimky exkluzivní – a zakládá si na dobrých a osobních vztazích se čtenáři.

Dodal: Petra Braddock, Fair Price Music
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika