Roxy v říjnu slaví 22 let

Roxy v říjnu slaví 22 let

02. 10. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Ale říjnový program zdaleka nebude jen o oslavách narozenin klubu. Odstartuje jej dlouho očekávané živé vystoupení dánského hudebního génia Trentemøllera a další zajímavé akce budou následovat celý měsíc. Jejich přehled v článku.
čtvrtek 2. 10. - Trentemøller live
Dánský hudební génius, světově uznávaný multiinstrumentalista a progresivní producent Trentemøller představí už tento čtvrtek 2. října svou úžasnou live show v klubu Roxy Ti, kteří měli to štěstí na festivalu Colours už ví, že půjde o nepomenutelný jak hudební, tak vizuální zážitek.
 

čtvrtek 16. 10. - Tycho
Do Prahy se v říjnu podívá i americký producent Scott Hansen, který pod přezdívkou Tycho odehraje spolu s živou kapelou ambientně laděný techno set.Zatím svou poslední deskou Awake, vydanou v březnu 2014 na renomovaném labelu Ghostly International, uvádí Tycho veškeré předešlé kritiky do rozpaků. Nejen, že potvrdil, že ambientní techno jde dohromady s živou produkcí, ale díky spojení s kytaristou Zacem Brownem a bubeníkem Rorym O'Connorem nabírají jeho taneční kadence ještě monumentálnějších rozměrů.

pátek 17. 10. - Hazard a DJ Die
V rámci narozeninového BE 22 warm upu přiváží Roxy v ČR málo viděnou dvojici djs: Hazard a DJ Die. Britské legendy, které mají k mainstreamu daleko asi tak jako Fresh k undergroundu.

sobota 18. 10. - Electro Swing Fever
Electro Swing Fever už několikrát zaplnila (nejen) pražský klub Roxy k prasknutí. Na začátku nové sezóny se vrátí na místo činu. Tentokrát s ještě nabitějším programem než dřív. Elegantní, velkolepá a pompézní – tak taková je Electro Swing Fever.

pondělí 20. 10. - Roxy Be 22 - Feed Me
Jak už se stalo tradicí, bývá pondělní zahájení týdenního narozeninového festivalu Roxy ve znamení špičkových a v ČR zřídka viděných umělců. V roce 2012 to byl Boys Noize, minulý rok Engine Earz Experiment a letos padla volba na britského hudebního chameleóna Jana Googha známého jako Feed Me.

SOUTĚŽ
 
O co hrajeme: 2 x 2 vstupy

Otázka: Jaký pseudonym dříve Feed Me také používal?

Váš tip:
Spor
Googh
Toma


Jméno:


Příjmení:


Email:

 




úterý 21. 10. - Roxy Be 22 - Liars
Druhý den narozeninových oslav BE 22 se v Roxy představí americká dance-punková formace Liars. Garage-rock jak z doby kamenné, drsný art-punk, elektronika a těžký zvuk bicích, to vše jsou Liars. Hudba, na kterou nevíte jak tančit, ale strašně se vám chce.
 


středa 22. 10. - Roxy Be 22 - Sound Czech
Třetí den oslav BE22 budou oba prostory Roxy i NoD společně hostit ten nejlepší výběr českého hudebního podhoubí. V baráku na adrese Dlouhá 33 vyroste 22. října šest pódií, které se otevřou všem hudebním fajnšmekrům zcela zdarma.

pátek - 24. 10. - Roxy Be 22 - Maceo Plex
Páteční program bude patřit špičkové elektronice a pozici headlinera převzal uznávaný dj a současný světový top producent Maceo Plex. Doplní jej Švýcar Andrea Oliva, původně ohlášený Scuba bohužel nedorazí.
 

sobota - 25. 10. - Roxy Be 22 - Joris Voorn
V sobotu 25. října oslaví narozeniny Roxy i holandský dj a producent Joris Voorn. Kvalitní český support obstarají Subgate, Loutka, Biodan, Adam Cloud a JB.

neděle - 26. 10. - Roxy Be 22 - The Herbaliser
Jazz rapoví superhrdinové z Londýna, The Herbaliser, zakončí týden narozeninových oslav BE 22 v Roxy. Autoři jedenácti skvělých alb a tvůrci jedinečné fusion downtempa, jazzu, rapu s nádechem funku, ale i trip hopu přijedou v plné koncertní sestavě včetně zpěvačky Jessica Darling.
 

čtvrtek 30. 10. - Night Of Suicide Angels
Potetovaný holky kterým nechybí dobré srdce. Multižánrová noc, která slučuje neslučitelné. To vše pro dobrou věc!
 


Nejstarší česká klubová noc - Climax proběhne poslední říjnový pátek.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BE 22 - MACEO PLEX

Pátek 24. 10. 2014
Vstup: od 420 Kč
Vystupují:
MACEO PLEX (Ellum Audio/USA/ESP), Andrea Oliva (CH), Fatty M, Lumiere, Tomics, Cubik
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika