Maďarský Hot X na Creative v Chapeau Rouge

Maďarský Hot X na Creative v Chapeau Rouge

07. 10. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již příští sobotu proběhne v pražském klubu Chapeau Rouge další vydání Creative party, na kterou dorazí v rámci Plastic club tour 2014 maďarská producentská ikona Hot X. O support se postarají rezidenti eventu Subgate, Rob Smile, Nkyp a hosté.
Po úspěšném zářijovém vydání eventu Creative s italským producentem Paride Saracenim, se Creative hlásí opět o slovo a to v sobotu 18.10. Headlinerem říjnového Creativu bude maďarský techno producent a rezident akcí Hyperspace a Bonusz festival – Hot X. Jeho kariéra odstartovala v devadesátých letech a od té doby je pravidelně obsazován na prestižní maďarské festivaly, kde supportuje taková jména jako je Richie Hawtin, Sven Vath, Anthony Rother, Monika Kruse a další.
 

Kromě nespočtu vystoupení v rodném Maďarsku prezentoval svůj sound například v Itálii, Rakousku, Německu, Rumunsku, Portugalsku nebo Japonsku.

O jeho support se bude starat tradičně trojice rezidentů – Subgate, Rob Smile, Nkyp, dále producentský projekt VK Studio a talentovaný brněnský Quiks.

Kompletní informace naleznete na www.chapeaurouge.cz a facebookovské události.

Dodal: Ondřej Beránek, Dj Subgate
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

CREATIVE

Sobota 18. 10. 2014
Vystupují:
DJ Hot X (hu), DJ Subgate (minimal), DJ Rob Smile (deep house)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika