Bilal v listopadu poprvé v Praze

Bilal v listopadu poprvé v Praze

08. 10. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tenkrát poprvé. Pozdě, ale přece. Fňukáním by šlo ztratit ještě hodně času. Když už to vypadalo a mělo dopadnout na Hip Hop Kempu, na poslední chvíli to padlo i s celým turné. To je snad prokletý… Co? Kdo? Bilal v Čechách? Ale vůbec.
Sice to trvalo, ale ta nejdůležitější zpráva je, že ve středu 5. 11. se to konečně změní. To totiž Bilal i se svojí kapelou v Čechách konečně poprvé zahraje ve Futurum Music Baru.
 

A s kým, že to vlastně budeme mít tu čest? Pojďme trochu definovat a škatulkovat. Když se řekne „neo-soul“ nebo „male rnb“, mohla by se někomu rozjet alergie. Představa týpka, nastřelený gatě plný péra, kterak kvílí tklivou milostnou píseň. Falešnou, bez ohledu na jeho hlasový rozsah… No, tak nic podobného vám samozřejmě prezentovat nehodláme. Muzika, jakou dělá Bilal, se vás nepochybně dotkne. Jen ty partie budou od rozkroku nahoru. Pokud s vámi nepohne věc jako “Little One“, věnovaná jeho autistickému synovi, musíte být z betonu.

Bilal je na hudební scéně jako zjevení. Dělal s největšíma kalibrama - Common, Erykah Badu, Jay-Z, Beyoncé, Guru, J Dilla, Robert Glasper nebo The Roots a sbíral props jak na běžícím páse. Přesto od muziky málem utekl. To když do jeho slibně rozjeté kariéry šáhla labelová politika. Divoká a spontánní deska byla jak písek do soukolí hudebního průmyslu. K našemu štěstí ho ale ani takové zklamání nepoložilo a ve Futuru si Bilal se svojí kapelou ve středu 5. 11. konečně odbude svou českou premiéru. Jak černý princ na černém koni nám přiveze slunce v duši.

Vstupenky v předprodeji za 350 Kč (+ poplatky) na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatku) a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/1495871300671248

Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BLACK PRINCE BOOMBOX

Středa 5. 11. 2014
Vstup: 350 Kč v předprodeji
Vystupují:
BILAL + live band (USA), Android Asteroid, DJ Robot & Radimo, Mary C (Kruton, Radio Wave)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika