Hard Dance kalendář 10/2013

Hard Dance kalendář 10/2013

10. 10. 2014  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Tak tu máme další podzimní měsíc. V něm se můžete těšit na holandského nadějného producenta Crossfiyah. Dále proběhne jeden z warm up na Imagination Festival a nebude chybět pravidelný pondělek Los Th3kkenos. Vybírat je určitě z čeho.
10. 10. – Spitfire – 3 Anniversary with Crossfiyah
Spitfire slaví tři roky existence a při této příležitosti sipozval mladého hardcore Dj přímo z Holandska! DJ CROSSFIYAH, vlastním jménem Thomas Busschers je talentovaný DJ a producent z labelu Afterlife Recordings, který již exceloval na zásadních světových festivalech jako je například Dominator, Defqon 1, Masters of Hardcore či The Qontinent. Teď se poprvé představí i u nás v ČR. O support se mu postarají George Crusher, Michnoss, Dirty-Z, Hardcore Fuckers, The Maniak a Koffos. Na Spitfire zcela poprvé bude i druhá stage "Maniacs" pod vedením špičkové hard-techno dvojky Golpe vs Peterson! Na druhé stage dále vystoupí T-Mass, Kesz, Trunk, Matthew, Whitecker
 

17. 10. - Rezonance
Přijďte i vy na oficiální warm up pro Imagination Festival (který se uskuteční 28.11.2014 na pražském výstavišti v Letňanech) do pražského Storm Clubu. Na dvou podiích pro vás bude připraven hardstyle, hardcore, frenchcore, raw hardstyle a DnB.

Do Prahy 17. října přiletí na další Rezonance Belgicko-holandské duo In-Phase hájící barvy jednoho z největších hardstylových labelů Dirtyworkz! Supportem se jim stane mohutný český hardstylový tým v čele se jmény jako je George Crusher, Maicuss, K1aptcha, Michnoss a nebo Heavy Noizes! Během ranních hodin se můžete těšit na mainstreamový hardcor od Ychy & Mephisto a skuteční fajnšmekři si budou moci počkat na finální set večera od českých Hungry Beats, kteří tuto párty uzavřou svými brutálním setem! Druhou stage bude hostit famózní B-Complex hájící barvy Hospital Records! Podpoří ho slovenští kolegové Olis Bakulu, Slight a za domácí Bifidus Aktif z Let It Roll bookingu!

18. 10. – Pilsen goes hard
Do Plzně na Frenchcore, Hardcore, Hardtechno, proč ne! V sobotu 18. října se sejdou DJs tvrdších stylů a rozpoutají pro Vás jedinečné peklo. Těšit se můžete na jména jako jeZabaka, The Maniak, Dj Calgarry, Smackmachines aka Fridex & Dux-X, Deels, AztekCore SoundSystem aka TEKKNOLOG1C vs. SANCHEZ Duel live! Vstup je symbolické 50 Kč.

20. 10. – Los Th3kkenos
Další z našláplých nocí v Cross clubu. Na horní techno stage zahrají hosté z Francie Axones & Mickael Growth-Reservoirsons. Dále se múžete těšit na Thunder DJ Team a HardPress Dj Deelse a Zabaku. Vše zakončí dj Geez. Dolní DnB jungle stage bude pod taktovkou jednoho z nejstarších drumcových CZ soundů TH3 a jejich hostů, zahrají Dj Chica, Enrdjů Zmar a Pítrs Mdfk..
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

SPITFIRE: 3 YEARS ANNIVERSARY

Pátek 10. 10. 2014
Vystupují:
Crossfiyah (NL), Koffos (SK), Hardcore Fuckers, The Maniak (IT), Dirty-Z, George Crusher, Michnoss, Golpe, Peterson, T-Mass, Kesz, Trunk, Matthew (SK), Whitecker
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika