Kevin Saunderson na Cosmic Tripu

Kevin Saunderson na Cosmic Tripu

27. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Americký DJ a producent Kevin Saunderson v rámci svého turné zavítá i na Cosmic Trip.
Celý rok 2006 je americký DJ a producent Kevin Saunderson na světovém turné Elevator World Tour, kterým slaví 20ti leté působení na elektronické scéně.

Jeho fanouškům od Detroitu přes teplický Pudlák až po Japonsko nabízí unikátní techno-houseový set poskládaný ze skladeb od takových renomovaných jmen jako E-Dancer, Esser`ay, K S Experience, Kaos, Keynotes, Reese + Santonio, Tronikhouse, Kreem, Inner City a The Reese Project.

Že vám jsou ty jména nějak povědomá? Aby ne! Za všemi se skrývá dva a čtyřicetiletý rodák z newyorského Brooklynu. Cože? On Kevin Saunderson nepochází z Detroitu? Ne, do hlavního amerického města automobilů se s rodiči přestěhoval až ve 12 letech. S Juanem Atkinsem a Derrickem Mayem se tak potkal až na střední škole Belleville Junior High.

Už to vypadalo, že na nedaleké Eastern Michigan University Kevin vystuduje obor telekomunikace, ale přece jenom volání nového stylu elektronické hudby, konkrétně Gary Numan a Kraftwerk bylo silnější. To ho také v roce 1985 dovedlo ke složení první skladby Triangle of Love a následně i k celosvětovým hitům.

Jsme velmi rádi, že jeden ze zakladatelů techna, hudby pro Cosmic Trip typické, zařadil náš dvou denní open air festival do programu svého světového turné. Společně tak oslavíme obě výročí. Kevinovo 20ti leté naše 10ti leté.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika