Lisa Lound na Meccamixu + exkluzivní soutěž

Lisa Lound na Meccamixu + exkluzivní soutěž

27. 06. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Poslední Meccamix ve spolupráci s parfémem L´eau Par Kenzo připravila produkce na tento pátek 30.6. Na akci vystoupí celosvětově uznávaná djane Lisa Lound a Simon Dale. K této párty jsme připravili soutěž o 3x V.I.P. vstup a každý výherce navíc dostane luxusní vůni L´eau Par Kenzo.
Můžete ji slyšet v těch nejznámějších klubech světa, stejně tak jako na módních přehlídkách věhlasných světových návrhářů. Lisa je nejen věhlasnou DJkou, televizní moderátorkou ( MTV, Rapture ), ale také remixérkou ( Fatboy Slim ) a hudební producentkou ( debut „Miles For Sound“ ). Spolu s Lisou vystoupí populární londýnský moderátor stanice KISS FM - DJ SIMON DALE ( The Cross a Turnmills London, UK ).

meccamix

V průběhu celého večera je připraven bohatý doprovodný program, dekorace a prvních 300 platících návštěvníků dostane cestovní balení parfému L´EAU PAR KENZO. Možnost vyzkoušení pleťových produktů KENZOKI pomocí speciální masážní techniky. Šťastných 10 získá voucher na salónní ošetření KENZOKI v hodnotě 1800,-Kč a každý návštěvník dostane speciální voucher od parfumerií FAN.

Soutěž o V.I.P. vstupenky a parfém L´eau Par Kenzo

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika