Hard Dance kalendář 11/2014

Hard Dance kalendář 11/2014

04. 11. 2014  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Tak tu máme předposlední měsíc v roce. V nadcházejícím měsíci se můžete těšit na největší domácí harderstylez a DnB párty - Imagination Festival! Dále nebude chybět pravidelný pondělek Hardcore Monday. Pokud vás domácí akce už omrzeli, tak určitě vyrazte na Vive La Frenchcore – deus. Vybírat je určitě z čeho.
07. 11. – LXRave – X Massacre warm up
LXR si pro vás připravili další pokračování tradiční LXRAVE party, která bude tentokráte zároveň posledním X-Massacre Party warm upem před hlavním eventem. Hlavními hosty budou britský DJ a producent VANDAL a francouzský producent MSD! Doplní je LUXOR Sound System DJs a hosté. Druhá stage bude již tradičně patřit dnb & neurofunku!

10. 11. – Hardcore Monday
Kluci z Prague Nightmare  už zase válcují pondělní prkna Cross klubu! Očekávej rachot na obou stageích až do ranních hodin! Na hlavní stage se představí italský The Maniak, který se předvede v oldschool gabber setu. Sestavu doplní District7, Dirty-z, Dj Ychy a Calgarry. Na druhé early hardstyle stage se představí Calgarry a Thunder DJ.Team (Dj. Hioz, Power-iet,Thunderman). Návštěva v pondělí za to rozhodně stát bude!
 

15. 11. – Vive La Frenchcore - deux
Chtěli byste na vlastní uši slyšet a na vlastní oči vidět jména jako jsou The Sickest Squad, Radium, Randy, Mutante, Brutal Jesters, The Braindrillerz, Le Bask, Dr. Peacock, Bit Reactors , Chrono, Marcus Decks, Johnny Napalm, Hyrule War, Mr. Ivex, Zyklon, Partyraiser, SRB, The Vizitor, Milito, Agressive, The Speed Freak, Frantic Freak a Le Demonist? Pokud ano, tak máte možnost se připojit ke skupině, která jede na tento festival z Prahy. Lístek na tento festival vyjde na €30 a cesta jen za 2.150 Kč. Více informací se dozvíte ve skupině na facebooku.

28. 11. – Imagination Festival
Tak jsme se konečně dočkali! Tento měsíc proběhne domácí Imagination festival, na kterém se představí za pár týdnů, tedy 28. listopadu, Angerfist, Noize Suppressors, Day-Már, The Sickest Squad, Lny Tnz, Zatox a nebo Noise Controllers za doprovodu Mc Tha Watcher. Neváhejte a přijďte! Tato domácí akce za to rozhodně bude stát!
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

IMAGINATION FESTIVAL

Pátek 28. 11. 2014
Vstup: od 690 Kč v předprodeji
Vystupují:
PENDULUM djset & MC Verse (AU), NOISECONTROLLERS (NL), ANGERFIST (NL), ZATOX (IT), ED RUSH (UK) vs. AUDIO (UK), BLACK SUN EMPIRE (NL/ vs. STATE OF MIND (NZ) ,MEFJUS (AT) vs. EMPEROR (UK), DELTA HEAVY (UK), NOIZE SUPPRESSOR (IT), DAY-MAR (NL), DJ A.M.C (UK), TEDDY KILLERZ (UKR), THE SICKEST SQUAD (IT), GANCHER & RUIN (RU) vs. HALLUCINATOR (IT), LNY TNZ (NL), SIX BLADE aka MATTIX & FUTILE (UK), INNER HEAT (NL), FORBIDDEN SOCIETY (CZ), HUNGRY BEATS (CZ), AKIRA (CZ) vs. BIFIDUS AKTIF (CZ), PRAGUE NIGHTMARE ALLSTARS (CZ), STAGES HOSTED BY MC COPPA (UK) & MC THA WATCHER (NL)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika