Fritz Kalkbrenner a další z listopadové nabídky v Roxy

Fritz Kalkbrenner a další z listopadové nabídky v Roxy

10. 11. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Bezpochyby nejočekávanějším v listopadovém programu je třetí víkend, na který Fritz Kalkbrenner potvrdil představení nového alba a dva koncerty u nás. Oba v Roxy. Tím však nabídka nekončí. Novou desku pokřtí i domácí Fast Food Orchestra, mimo jiných přijedou Young Fathers.
středa 12. 11. - Struny podzimu – klubová noc Spotlight
Už se stalo tradicí, že v duchu své otevřenosti novým hudebním inspiracím bez ohledu na žánry, změní Struny podzimu vždy na konci festivalu dress-code. Z koncertních sálů se bez formalit, zato s o to větší vehemencí, vrhnou do víru klubové scény s elitní sestavou toho, co dnes přináší světová elektronická, hip-hopová, soulová a alternativní scéna. A párty to bude letos vskutku živelná. Britští Young Fathers jsou dnes na špičce toho nejaktuálnějšího hip hopového dění.


čtvrtek 13. 11. - Fast Food Orchestra
 

Listopadový křest alba ZEN v Roxy bude pro fanoušky domácích Fast Food Orchestra velkolepou oslavou, neboť kapela vydává nové album po skoro třech letech. K desce jako takové kapela zkrátka postupem času dozrála. Inspirací pro třináct „zenových“ songů byly Fast Foodům podle jejich slov moře, pohoda a zábava.

pátek 14. 11. a sobota 15. 11. - Fritz Kalkbrenner
Mladší bratr Paula Kalkbrennera, spolutvůrce soundtracku k filmu Berlin Calling, autor dvou nádherných alb Here Today Gone Tomorrow a Sick Travellin', multiinstrumentalista a majitel uhrančivého hlasu Fritz Kalkbrenner je zpět! Na říjen oznámil vydání nového alba Ways Over Water a k tomu rovnou dva listopadové koncerty v klubu Roxy.
 

Stejně jako v roce 2012 přiveze Fritz Kalkbrenner stylovou LED vizuální show, která doplní jeho live vystoupení. Těšte se na zážitek z kategorie nezapomenutelných tak, jak je u Fritze zvykem.


pátek 21. 11. - Brookes Brothers
Málokdo z nás nezná tuto úspěšnou producentskou dvojici, která míchá funky, soul, ale i disco s příjemnými drum&bassovými linkami. Po dvou letech se objeví v klubu Roxy. V současné době pracují na novém albu a během jejich pražského vystoupení ho na nás hodlají vyzkoušet.

sobota 22. 11. - Kygo
Z chladného a deštivého města Bergen v Norsku přiveze do Roxy své hravé a sluncem nasáté melodie dvaadvacetiletý producent a dj Kygo. Proslavil se hlavně svými remixy oblíbených interpretů, mezi něž patří například Diplo nebo Chris Martin z kapely Coldplay. Máme pro vás soutěž:
 
O co hrajeme: 1 x 2 vstupy

Otázka: Kolik přehrání na Soundcloud má remix písničky I See Fire od Kygo?

Váš tip:
1.000.000+
14.000.000+
20.000.000+


Jméno:


Příjmení:


Email:

 

 





pátek 28. 11. - Climax 16. narozeniny
Nejstarší stále fungující klubová noc u nás slaví tento měsíc neuvěřitelné šestnácté narozeniny. Jako hlavního gratulanta si Chris Sadler pozval Sonnyho Whartona z britského labelu Skint Records. Přejeme Climaxu i Chrisovi ještě mnoho zaplněných parketů do budoucích let.

Chris Sadler

I tento měsíc vás čekají pravidelné pondělky zdarma. Podívejte se na přehled programu Free mondays.

Více informací a vstupenky na www.Roxy.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

FRITZ KALKBRENNER - WAYS OVER WATER

Pátek 14. 11. 2014
Vstup: od 390 Kč v předprodeji
Vystupují:
Fritz Kalkbrenner (DE), MEGGY (Berlin), IM Cyber, Subgate, Fatty M
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika