Show Slovince Gramatika klepe na dveře

Show Slovince Gramatika klepe na dveře

06. 11. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Lucerna Music Bar se pomalu připravuje na dlouho očekávanou show slovinského dje a producenta, který si říká Gramatik. Právě včera odstartovalo jeho evropské turné s výmluvným názvem Leave Your Mark. Na akci máme soutěž.
Na turné jej doprovází dvojice amerických umělců Russ Liquid a Gibbz. Svou osobitou show přivezou do Česka poprvé 17. listopadu.

Gramtik

Gramatik, vlastním jménem Denis Jašarević, pochází ze slovinského Portorože, ale žije a tvoří v New Yorku. Od prvního vystoupení v roce 2009 nabral jeho život pořádné obrátky – letos v létě dokázal vyprodat koncertní haly v Evropě i Americe, založil vlastní label a nedávno získal prestižní nominaci na cenu EMA 2014 v kategorii Best Adria Act.Do Evropy zamíří Slovinec letos podruhé a vedle starších věcí představí i své poslední album „The Age of Reason”, jehož název je inspirován myšlenkou amerického komika George Carlina. Ten při jednom ze svých stand-upů prohlásil, že dosáhl „věku rozumu” (anglicky „the age of reason”). Podobně jako Carlin chce Gramatik prostřednictvím své hudby fanoušky dovést k onomu „věku rozumu”, který je jakýmsi životním milníkem, momentem, kdy je člověk schopen orientovat se ve společnosti plné iracionality a zažitých polopravd.




Gramatik je také známý pro svůj neotřelý přístup k samotnému hudebnímu odvětví – vlastním labelem Lowtemp, který nedávno spustil, propaguje volné sdílení hudebních souborů. Kdokoli si tak může jedním kliknutím stáhnout umělcovu kompletní diskografii zdarma. Možná právě tím si Gramatik získal srdce svých fanoušků, kteří si místo desek kupují právě vstupenky na jeho koncerty.
 
Pod labelem Lowtemp jsou podepsáni i Gibbz a Russ Liquid, kteří se v Praze bezpochyby postarají o nezapomenutelný start. Máme se na co těšit. Už 17. listopadu v Lucerna Music Baru.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/764953623547564

Dodal: Kristýna Petrželková, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EXCELENT JUKEBOX: GRAMATIK

Pondělí 17. 11. 2014
Vstup: 395 Kč v předprodeji
Vystupují:
GRAMATIK (SLO), Russ Liquid & Gibbz (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika