Německý Zwette vystoupí v sobotu v Duplexu

Německý Zwette vystoupí v sobotu v Duplexu

02. 12. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Málo kdo dokáže odolat rytmu Deep House a klub Duplex uvádí druhé pokračování rezidentní noci Deep For(r)est. Headlinerem druhého dílu bude německý dj a producent Zwette. Máme pro vás soutěž o VIP vstupy.
Pravidelnou dávku toho nejlepšího z deep house music vám bude servírovat jelení dvojice Deep Deer za kterým stojí jeden z nejvýraznějších djs české klubové scény - duo MATAMAR. Těšit se můžete na pravidelné zahraniční hosty a nebudou chybět ani zástupci z řad českých djs. 
 

ZWETTE
Talentovaný reprezentant světově známé agentury "Global Stage" se proslavil především díky svému remixu skladby Tom Odell - Another Love, která má na youtube více zhlédnutí než samotný originál.

www.dj-zwette.de

Rezidentní dvojice Deep Deer si na druhé pokračování pozvala i další zajímavé hosty. Vystoupí také DJ Subgate, který je v současné době jedním z nejobsazovanějších českých djs. Mladý talent The Mushroom, který letos vyhrál dj contest letního festivalu Mácháč v kategorii house/techno a zahájil celý festlival na hlavní stage. Line-up doplní také rezident Tokátko a o warm-up set v prostorách restaurace se postará deep house legenda DJ Lumiere!

Facebook event.: https://www.facebook.com/events/1574429979452111/

Dodal: Štěpán Ježek, DUPLEX club & restaurant
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DEEP FOR(R)EST

Sobota 6. 12. 2014
Vystupují:
Zwette (DE), Deep Deer, Subgate, Tokátko, The Mushroom
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika