Tři sestry přidávají dopolední koncert v Akropoli

Tři sestry přidávají dopolední koncert v Akropoli

03. 12. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Skupina Tři sestry se rozhodla, pro obrovský a neutuchají zájem a zejména z důvodu vyprodání obou pražských koncertů, přidat koncert třetí! Uskuteční se 22. 12. 2014 od 14:00! Samo sebou bude opět v Paláci Akropolis, jehož brány se pro nedočkavce otevřou již ve 13:00.
Fanoušci, tak mají skvělou šanci zažít to, co Tři sestry zažívají při přejezdech mezi jednotlivými koncerty o víkendech: Totiž velkolepou celodenní veselici s nejasnými vyhlídkami na večer!13:00. Máte tak skvělou šanci zažít to, co my zažíváme při přejezdech mezi jednotlivými koncerty o víkendech! Můžete se parádně upravit již během dne! Těšíme se na Vás! Vstupenky seženete v síti Ticketstream, v kavárně Paláce Akropolis, jakož i v našich hospodách Na Staré! Hlavně že je večírek! A třeba i odpoledne!!
 

Na koncertu zazní i čtvrtstoletí staré evergreeny jako jsou Zelená, Mexiko, Život je takovej a samozřejmě Kovárna, tak i písně z posledních alb, které si fanoušci i za krátké období oblíbili, jako Školka, Otčenáš, Kalhotky ze Lhotky a Masky sádrový.

Začátek 14:00, brána Akropole se vám otevře již v 13:00, přijďte včas, ať jste v první brázdě!!!13:00. Máte tak skvělou šanci zažít to, co my zažíváme při přejezdech mezi jednotlivými koncerty o víkendech! Můžete se parádně upravit již během dne! Těšíme se na Vás! Vstupenky seženete v síti Ticketstream, v kavárně Paláce Akropolis, jakož i v našich hospodách Na Staré! Hlavně že je večírek! A třeba i odpoledne!!13:00. Máte tak skvělou šanci zažít to, co my zažíváme při přejezdech mezi jednotlivými koncerty o víkendech! Můžete se parádně upravit již během dne! Těšíme se na Vás! Vstupenky seženete v síti Ticketstream, v kavárně Paláce Akropolis, jakož i v našich hospodách Na Staré! Hlavně že je večírek! A třeba i odpoledne!!

Těší se na vás váš soubor kreténů.

Předprodej vstupenek:
Palác Akropolis (Kubelíkova 27, Praha 3)

Nejlevnější poplatky a řízné sesterské pivo najdete:
Na staré Cihelně (Chaberská 18, Praha 8)
Na staré Sokolovně (Podoslá 90/5, Praha 4)
Na staré Vozovně (Patočkova 4, Praha 6)
Na staré Ráně (Drahobejlova 53, Praha 9)

Další předprodej v síti Ticketstream.

Více informací na www.trisestry.cz

Dodal: Alena Rydvalová, Krakonošovo,s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

TŘI SESTRY

Pondělí 22. 12. 2014
Vstup: 300 - 350 Kč
Vystupují:
TŘI SESTRY, host The Radicals! a další koncert od 14:00
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
TŘI SESTRY, 22. 12. Akropolis Praha
2 x 1 vstup na koncert od 14:00
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika