Eatbrain Night v královéhradeckém Sunparku

Eatbrain Night v královéhradeckém Sunparku

10. 12. 2014  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V pátek 19. prosince se hangár hradeckého Sunparku rozezní v rytmu neurofunku a techstepu. Krom obvyklých vychytávek čekejte otevřený balkon s nezaměnitelným výhledem na vystupující djs.
Po hodně vydařeném Imagination warm upu jsme si pro vás připravili další drum and bass večer. Speciálním hostem vánoční edice je majitel světoznámého labelu Eatbrain records!


Vstupné bude příjemné 120 korun, za které dostanete předvánoční dárek v podobě devíti hodin dnb muziky. Pojďme si blíže představit vystupující.

Jade [Eatbrain :: Blackout Music :: Commercial Suicide] /HU/
Jméno, které je synonymem pro neurofunk – Simon Gabor aka Jade začal na drumandbassové scéně působit v roce 2000. Tehdy začal vydávat hudbu na legendárních labelech jako Moving Shadow nebo Black Sun Empire. Ve stejném hudebním duchu pokračoval po celou dekádu a propagoval tehdy zbrusu nový sound známý jako neurofunk.

Jade

Díky svému jedinečnému a agresivnímu stylu hudby si Jade vysloužil místo mezi nejrespektovanějšími drumandbassovými producenty a díky svým DJským schopnostem projel kluby po celé Evropě i mimo ni. Tracky jako „Got Lost“ (v kooperaci s Matt-U) a „Unexist“ jsou příkladem Jadeova zvuku – jejich atmosféra je nezaměnitelná. V roce 2009 vydal na labelu Citrus své debutové album Venom LP. Skladby No Cure nebo Venom (feat. MC Ryme Time) jsou dnes nadčasové klasiky a definují neurofunk. Roku 2011 zakládá Jade svůj label Eatbrain, který se rychle dostal do všeobecného povědomí. Krom svých skladeb na labelu vydává tracky takový velikánů jako Black Sun Empire, Neonlight, Mefjus a mnoha dalších.

https://www.facebook.com/JadeSounds
https://www.facebook.com/Eatbra1n
https://soundcloud.com/eatbrain

QO [Eatbrain :: Citrus] /CZ/
Petr Vicher aka QO je drum and bassový dj a producent České drum and bassové scény. Poprvé se setkal se zvukem drum and bassu v letech 2001/2002, což podle něj byla zlatá éra dnb. Byla to doba techstepového dua Konflict, které se stalo (a pořád je) jednou z jeho největších inspirací.
Roky pracoval na svém zvuku, budoval si jméno releasy na labelech jako Close 2 Death, Trust In Music a Disturbed, až konečně v roce 2011 mohl vydat svojí první sólovou 12" desku na jednom z nejzásadnějších drum and bassových labelů - na nizozemském Citrus Recordings. Od této doby je jeho zvuk definovatelný jako mix techstepu a neurofunku - úderný, techy drum and bass s opravdu hutnou basou. Další úspěch znamenal singl s tracky „Distress Signal“ (s vokály od anglického Hostile MC) a „Total Control“ na značce Disturbed. Poté přišlo „Armored Core“ na britském labelu Close 2 Death, které si získalo djskou podporu velkých jmen ve hře jako např. Optical, Ed Rush, BSE, Chris Renegade, Smooth, Optiv, Phace, Chris.Su a dalších. Momentálně pracuje na několika nových věcech včetně EP na Eatbrain. A to jak sám, tak i v kolaboracích – jak s českými, tak zahraničními producenty.

https://www.facebook.com/petr.vicher
https://soundcloud.com/qosobu

Methlab DJ [Methlab-agency] /UK-CZ/
Methab DJ reprezentuje fresh tech sound od umělců z Methlab Agency. Jako šéf této agentury má přístup k nejnovějším skladbách svých svěřenců, mezi které patří Current Value, The Sect, Machine Code, Rawtekk nebo Billain. Občas ho můžete potkat na party pod pseudonymem Codeshift – alterego, pod kterým hraje různorodou muziky, ne jen drumandbass. Tentokrát ale jako Methlab DJ, takže se připravte na pořádnou smršť.

http://methlab-agency.com/agency
https://www.facebook.com/meth.lab.9

Vaczech & Mercur [Bassinfection] /CZ/
Vaczech a Mercur, dvojice pořádající v Brně (spolu s djs NTKZ a El Pecho) dnes již legendární Bassinfection party. Hráli po boku téměř všech předních d&b djs a projektů (Noisia, Black Sun Empire, Audio, Aaron Spectre, Bong-Ra, …) a jejich selekce zapadne na každou party. Pro tuto Eatbrain Night si připravují těžkotonážní neuro-tech-death drumandbass, určitě je na co se těšit!

https://www.facebook.com/bassinfection
https://www.facebook.com/bassinfection.crew

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/401971086620465

Dodal: Va.czech , Bassinfection
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

EATBRAIN NIGHT

Pátek 19. 12. 2014
Vstup: 120 Kč
Vystupují:
JADE (HU), Methlab DJ (UK), QO (CZ), Mercur & Vaczech (Bassinfection Crew), MidiCrookZ Penza & Ctrl (Termix Sound), Popelka (Drum4east, Jemen) Esjay (Late Night Shift)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika