Legendární The Freestylers již tento pátek ve Stormu

Legendární The Freestylers již tento pátek ve Stormu

06. 01. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tento pátek zaplesá srdce nejednoho fanouška breakbeatu a bass music obecně. Do pražského klubu Storm se totiž po roce chystá Matt Cantor z proslulého britského projektu The Freestylers, aby zde předvedl jeho strhující DJ set plný exkluzivních tracků a efektů.
Legendární projekt The Freestylers založili v roce 1996 již zmíněný Matt Cantor a jeho kamarádi Aston Harvey a Andrew Galea. V téže roce vydávají své první album „Freestyle“ a poté se jejich projekt se rozrůstá na velkou kapelu, která se skládá ze dvou producentů, scratchujícího DJ, bubeníka, kytaristy, bass kytaristy a dvou MCs a to vše doplněno třemi tanečníky. The Freestylers za svou 19ti letou kariéru toho již stihli opravdu hodně, objevili se na většině obrovských festivalů, ve většině nejznámějších nočních klubů po celém světě a nechyběli dokonce ani v britské hudební show „Top of the Pops“. Spolupracovali také s velkými jmény bass music jako např. s Pendulum, z jejichž kolaborace vznikli hitovky „Fasten Your Seatbelts“ nebo „Painkiller.
 

The Freestylers doplní silný český line up v čele se sympatickou breakbeatovou královnou Miss B. a Bifidus Aktifem, který celou party zakončí svým proslulým drum and bassovým setem ze tří playerů. V line upu nesmí také chybět nadějný český producent AKA a ghetto funková partička z labelu Nutz Records - Bosch-K, Mr. Funky Machine & Igor Ochepovksy.

The Freestylers

Vstupenky jsou stále v prodeji v síti Ticketportal za krásných 100kč + poplatek, na místě to bude do 22:00 také stovka a po desáté 150kč. Pokud tedy máte zájem vychutnat si pořádný bass music mejdan s legendárními The Freestylers na skvělém zvuku Funktion-One, určitě se zastavte tento pátek v klubu Storm na pražském Žižkově! Další informace a přesný časový line up naleznete na Facebook události.

Facebook event.: https://www.facebook.com/events/1501856736760559

Oficiální webové stránky klubu: www.stormclub.cz

Facebook page klubu: www.facebook.com/stormclubprague

Dodal: David Hodák, Storm Club Prague
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BREAKSTORMING: THE FREESTYLERS

Pátek 9. 1. 2015
Vstup: 100 Kč v předprodeji
Vystupují:
The Freestylers (UK), Bifidus Aktif, Miss B, DJ AKA, Mr. Funky Machine & Igor Ochepovksy
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika