Čtvrteční Unplugged U Bukanýra

Čtvrteční Unplugged U Bukanýra

26. 01. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tak jak? Počasí zcela nevyzpytatelné, jedno je však jisté... Zahřát se i teď koncem ledna můžete pouhých pár centimetrů nad vltavskou hladinou. Kdo nevěří, ať tam běží! Kam? Pod Štefánikův most. Právě tam kotví už pěkných pár let známý House boat U Bukanýra a ve čtvrtek to po pěti volných dnech na zdejší palubě začíná opět žít.
A to i ten poslední. Ano, 29. leden byl určen pro párty Unplugged a jak už bývá dobrým zvykem, opět se zde za kormidlem sejdou tři hráči s hromadou dlouhohrajících desek a jeden vokalista s hromadou anglických, českých a srbských slovíček. Nejbarevnější a nejexperimentálnější noc na této párty lodi nabídne i tentokrát hned sedm hodin muziky, která naprosto spolehlivě zahřeje!

Jako první se v rolích tzv. zahřívačů parketu již tradičně krátce po osmé představí dvojka DJ Face a MC Manda. První nedá téměř dvacet let na kouzlo house music dopustit, druhého příroda obdařila charismatickým hlasem a on se o něj naštěstí dělí rád. Měsíc co měsíc se tak na jedné lodi navzájem doplňují a lidi to baví. Tentokrát začnou zlehka a na pořadu večera budou po tři hodiny hlavně styly deep house a nu disco. Natažený štafetový kolík pak krátce po jedenácté uchopí DJane Efka, která bude reprezentovat početnou partu M&gors sound system. Také ona miluje house a ten s vokály především! Na rok vydání se zde hledět nebude a věřte, že její archiv ukrývá samé dobroty, na něž to tančí vyloženě samo. Přesvědčte se na vlastní nohy! Ale nohy pevné v kramflecích budete potřebovat hlavně pro závěrečné dvě hodiny. Pult totiž ovládne Elektrabel, který už leta letoucí patří mezi domácí producentskou špičku, ovšem tentokrát se představí v roli dýdžeje s deskami, které na lesku neztratily ani náhodou a údernost mají i přes ta zrnka prachu v drážkách vážně obdivuhodnou!

Bukanýr platí ve čtvrtek stále za ideální meeting point v netradičním prostředí... Tady se potkáte s těmi, které jste tak dlouho předlouho neviděli, za vstupné nedáte ani kačku a na baru vás silná dvojka obslouží zcela bez čekání a s úsměvem. Využijte této možnosti a je úplně jedno, zda máte v pátek volno, či vás čeká ještě spousta práce. MHD je za rohem a utrhnout z parketu se můžete kdykoliv, my se na vás určitě zlobit nebudeme...

Techno.cz: "Nemusíte nás jen číst, přijďte nám říct do očí, co máte na srdci!"

P.S. Další díl párty Unplugged se koná 26. února 2015 a tentokrát vám zahrají DJs: Face (techno.cz) feat. MC MandaMerak (io.lab) a Limyth

Více informací o aktuálním týdnu U Bukanýra se dočtete zde: www.bukanyr.cz/newsletter.

Dodal: Bo.dan, Bukanyr.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

UNPLUGGED

Čtvrtek 29. 1. 2015
Vystupují:
djs Face (Techno.cz) feat. MC Manda, Elektrabel, Efka (M&gors Sound System)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika