Vyjádření ke Space Parade

Vyjádření ke Space Parade

08. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Slovenská Space Parade je za námi a pokud Vás zajímá vyjádření pořadatelů, tak jej naleznete zde v článku.
Tento rok sa nám podarilo zabezpečiť 2 nákladiaky, na ktoré sa asi najviac tešili vybratí go-go denseri z polovice Slovenska. Atmosféra bola výborná, slnko pieklo, a až na nejaké nedorozumenia s neinformovanými policajtami, prebiehalo všetko podľa plánu. Kamióny brázdili Prievidzu cca 4 hodiny. Ich cesta sa skončila na parkovisku pred Tescom, kde sa na ten "buchot" prišlo pozrieť cca 300 zvedavcov a okoloidúcich/Ked ich bude o dve nuly viac,tak to bude iný masaker.

Za kamión, ktorý dorazil až z Bratislavy chcem poďakovať Tomášovi Jančovi a jeho firme Pantheon Technologies, ktorá celú túto "srandu" zaplatila z vlastného vrecka-a neboli to malé peniaze! Respect. Na kamiónoch si zahrali: Mike Wazowski, Sonny Woods, The And, Athro a dídžeji z Duny a Subclubu/na mená si nespomeniem.

Večerná párty začala s 15-minútovým meškaním, nakoľko sa ešte dolaďovali nejaké technické problémy. Pravdepodobne jednorazový vstup bol príčinou, že areál sa zapĺňal pomalšie ako minulý rok a veľa ľudí posedávalo pred Tescom, ktorému cenami nemôže konkurovať žiaden klub ani diskotéka. Bezprostredná blízkosť Tesca bola hlavným dôvodom jednorazového vstupu.

Určite ste postrehli drobné zmeny v lajnape, ktoré sa týkali dídžejov Carla a Agenta. Carlo sa v pondelok ospravedlnil z pracovných dôvodov. Agent mi volal okolo deviatej, že ho nechcú pustiť cez hranice lebo si v Prahe zabudol pas aj občiansky-stava sa:-) Myslím, že vzniknutú dieru v lajnape adekvátne vyplnili Juris a Vega, ktorí dostali po pol hodine hrania ako bonus.

Technicky bola akcia zabezpečená bezproblémovo, ochranka riešila len zopár roztŕžok a nedorozumení, o ktorých som sa dozvedel až ráno. Bolo vidieť, že ľudia sa prišli baviť a užívali si párty ako najlepšie vedeli. Vonku sa dodržal lajnap a skončilo sa hrať o 6.00, kedy sa zostávajúcich cca 150 ľudí mohlo pridať k stovke, ktorá si užívala posledné tóny techna a techtrensu na druhom stejdži. Akcia skončila o 8.00, čo bolo o hodinu skôr, ako na poslednej Euphorii alebo na prvom ročníku. Akcie sa zúčastnilo celkovo 900 pártypípl, čím sa nám o 50 kúskov nepodarilo zopakovať ani počet z prvého ročníka, z čoho som bol ja osobne trošku sklamaný. Anyway, moja vďaka patrí všetkým, ktorí neváhali precestovať kopec kilometrov, aby si užili tento hudobný maratón.

Hudobne akciu hodnotiť mi neprináleží, i keď priznávam, že som mohol spraviť zámenu na hlavnom stejdži- vymeniť Orbitha za Marcusa Coopera, ktorý by asi lepšie pripravil pôdu hedlinerovi Westbamovi, ktorému sa u nás opäť páčilo:-) Fotky nielen z párty, ale aj z kamiónov a ulíc Prievidze si môžete pozrieť na stránke www.space.sk

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika