Red Bull Music Academy Bass Camp rozvibruje Jatka78 a MeetFactory

Red Bull Music Academy Bass Camp rozvibruje Jatka78 a MeetFactory

02. 02. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Red Bull Music Academy Bass Camp Prague přiváží aktuální elektronickou hudbu, která nemůže nechat žádného fanouška doma na gauči. Kdo, kdy, kde? Dorian Concept Live, Thundercat, Mathew Jonson, Tiger&Woods za mohutné podpory domácích interpretů. Zapište si do diářů data 13. a 14. 2. a pražské spoty Jatka78 a MeetFactory.
Zatímco denní čast Red Bull Music Academy Bass Camp Prague bude patřit vybraným hudebníkům z Česka a Slovenska, večerní koncerty a parties jsou otevřené všem. Pátek 13. 2. se hudební vlna přelije do prostoru Jatka78 v holešovické tržnici, kde se uskuteční dva výjimečné koncerty zástupců londýnského labelu Ninja Tune. Z turné skvělé Eryky Badu do Prahy přijede její dvorní kytarista Thundercat, mimo jiné blízký spolupracovník hudebního vizionáře Flying Lotuse. Americký basista, skladatel a zpěvák Stephen Bruner aka Thundercat má v sobě hudbu zakořeněnou již od útlého věku. Na kontě má dvě sólová alba The Golden Apocalypse (2011) a Apocalypse (2013). Red Bull Music Academy se zúčastnil v roce 2013 v New York City.

Thundercat
Rakouský instrumentalista Dorian Concept je v Česku velmi dobře známý. Tentokrát ovšem poprvé přijíždí s live projektem, v kterém figurují i jeho vídeňští parťáci Cid Rim a the cloniOUs. Oliver Thomas Johnson aka Dorian Concept patří mezi nejzajímavější jména současné elektronické hudby. V roce 2011 se spojil se značkou Ninja Tune, kde mu mimo jiné v letošním roce vyšla skvělá deska Joined Ends, kterou guru taneční scény, britský DJ Gilles Peterson zařadil na seznam nejlepších desek loňského roku.

Dorian Concept
O lokální support se postará něžné hudební zjevení Never Sol, účastnice Red Bull Music Academy 2014 v Tokiu, talentovaný hudebník a DJ NobodyListen a slovenský producent GLGN, který je pozvaný na aktuální pražský workshop.

V sobotu 14. 2. se Red Bull Music Academy Night uskuteční v MeetFactory, kam zavítá zahalené italské duo Tiger&Woods. Jsou tajemnější než proslulý Verneův hrad v Karpatech, co však víme jistě je, že jejich hudba, remixy a vystoupení jsou plné energie.

Mathew Johson
Druhým zahraničním hostem sobotní noci bude kanadský producent, performer a majitel vydavatelství Mathew Johson, parťák skvělého techno producenta Richie Hawtina. Mathew Johson spolupracuje s Red Bull Music Academy již řadu let, naposledy loňského v japonském Tokiu. Jeho originální hudební rukopis poznáte okamžitě, a proto dnes patří k nejvýraznějším hlasům elektronické taneční hudby.

Z česko-slovenských hudebníků se můžete těšit na Slováky Whithe, Tante Elze, Stratasoul a Čechy Troniq a WZ, kteří buď byli na Red Bull Music Academy Bass Camp v Bratislavě nebo se účastní pražské akce.

Vstupenky na Red Bull Music Academy Nights koupíte v těchto předprodejích:

Jatka78: Ticketportal, Goout

MeetFactory: Ticketportal, Goout, Meetfactory

Všechny podrobnosti o Red Bull Music Academy Bass Camp najdete na www.redbull.cz/basscamp
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Thundercat (US), Dorian Concept (AT)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
SpringFunk 2020 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (115 MB)
Mastermix #647 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (120 MB)
Mastermix #648 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (124 MB)
Mastermix #649 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (118 MB)
Mastermix #650 (Mixcloud.com)
26. 03. 2020 (119 MB)
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika