FESTIVALY 2024

duben
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

První informace a zájezd k Defqon.1

První informace a zájezd k Defqon.1
10. 02. 2015   |   Autor: Honzin   |   Komentáře (0)
Defqon.1 v současné době patří mezi nejžádanější hudební festivaly světa. Stejně jako loni, tak i letos se můžeme těšit minimálně na 14 tanečních scén v sobotu i v neděli. Nebude chybět pravidelný páteční „zahřívací“ párty před festivalem a nedělní afterpárty včetně kempování.
Defqon.1 patří k nejvýznamnějším festivalům v Holandsku! Lístky na tento festival v minulém roce byly vyprodány celkem bez problému a rychle! Sobota byla vyprodána během prvního dne prodeje. A víkendové vstupenky byly vyprodány po 18 dnech! I když je festival za víc jak 5 měsíců, tak teď je ten správný čas na přípravy kolem tohoto festivalu!
 

Festival bude opět víkendovou záležitostí a bude probíhat v oblasti Biddinghuizen od pátku 19. června do neděle 21. června 2015. Jako tradičně se můžete těšit na výbornou hudební show, skvělé dekorace, upravené prostředí a dokonalou holandskou organizaci. Samozřejmě nebude chybět tradiční zakončení festivalu obrovským ohňostrojem spojeným s laserovou show. Připravte se na energický víkend plný zábavy.

Zájemci, kteří by se chtěli zúčastnit festivalu, by ve vlastním zájmu měli sledovat stránky Q-dance.nl, kde bude začátkem dubna zveřejněn kompletní line-up. Dění kolem příprav festivalu můžete dále sledovat na Facebooku a Twitteru.

Vstupenky na festival se budou prodávat přímo na stránkách www.q-dance.nl. Předprodej víkendových i sobotních vstupenek začne už v sobotu 28. března 2015 v 12:00 hodin. DefQon.1 patří mezi nejlepší festivaly léta a každoročně se festival vyprodá během prvních minut po spuštění předprodeje. S koupí lístků tedy rozhodně neváhejte.

Kemp na Defqon.1 se s každým rokem rozrůstá a čím dál tím víc ho lidé mají v oblibě! Ve stanovém městečku byl loni k dispozici nonstop rozhlasový párty stan, supermarket, kino, plnohodnotná restaurace a bezplatná WIFI. Loňská kapacita 25.000 táborníků bude i tento rok opět navýšena. Připravte se na to, že letos to bude zas o něco větší a lepší! Víkendová vstupenka vám stejně jako loni i letos umožní vychutnat si dva plné festivalové dny. Nebude chybět „ The Gathering " v pátek večer, nedělní after párty a k tomu jako bonus. Pokud budete chtít vyrazit jen na sobotu, tak prosím mějte na paměti, že kvůli zvýšenému množství víkendových vstupenek, bude těch na sobotní program podstatně míň!

Pojeďte i vy s námi na Defqon.1 víkendový festival! Díky zájezdu u toho můžete být i vy! Letos se nám podařilo zajistit spolupráci přímo s pořadateli a ti nám slíbili přednostní nákup vstupenek. Pokud budete chtít být u toho a společně s námi vyrazit autobusem na jeden z nejúspěšnějších a neznámějších harderstyles festivalů, tak máte možnost!! Termín konání zájezdu bude 18. - 22. června.

Festival se v minulém roce vyprodal během prvních minut prodeje. Ačkoliv předprodej začne až 28. března 2015 v 12:00 hodin, tak registrace do zájezdu se uzavírá už za měsíc a to 7. března, kdy musí být známý konečný počet vstupenek pro objednání.

Zájezd na Defqon.1
Pokud chceš na Defqon.1 vyrazit, o nic se nestarat, mít jistotu lístku a hlavně neriskovat loterii v předprodeji, tak je tento zájezd přesně šitý na míru pro tebe! Lístek stál loni 113,35 € včetně poplatků. To kolik bude stát letos, zatím není zcela jisté, ale já sám osobně počítám, že pod 115 € to nepůjde. Odjezd na festival je naplánován z Prahy z Hlavního nádraží na čtvrtek 17. června pár minut po půlnoci. Odjezd z festivalu bude v neděli 21. června také po půlnoci!

Pokud jste se rozhodli, že opravdu chcete jet na festival DefQon.1, tak je nutné se přihlásit na FaceBook událost Společná výprava na DefQon.1 a nebo kontaktovat zprostředkovatele zájezdu honzin@poslouchej.net. Kapacita zájezdu je omezená. V autobusu s kapacitou 53 míst zbývá posledních 10 míst! Cena zájezdu zatím není pevně stanovená. Ale měla by se pohybovat okolo 5. 500 Kč (Lístek 3. 250 Kč a doprava 2. 250 Kč).

DEFQON.1 (NL)

Pátek 19. 6. 2015
81,5 € - 121,50 €
Vystupují:
B-Front, Brennan Heart, D-Block & S-te-Fan,, Gunz for Hire, Max Enforcer, Charly Lownoise & Mental Theo, Darkraver, Endymion, Korsakoff, Mad Dog Italy, Nosferatu, Ruthless, The Viper, Atmozfears. Coone, Da Tweekaz, Digital Punk, Elkabass, Frontliner, Noisecontrollers, Ran-D, Wildstylez, Zatox, AniMe, Evil Activities, Marc Acardipane, Miss K8, Neophyte, Outblast, Pandorum, Partyraiser, Re-Style, Synthax, Tha Playah, Tieum, Chain Reaction, Dark Pact, Endymion, Frequencerz, Hard Driver, Luna, Phuture Noize, Titan, Warface, ATMO, Audiofreq, Code Black, Crystal Lake, Dr. Rude, Festuca, Geck-o, Omegatypez, Tatanka, Toneshifterz, Zany, Bass-D, Critical Mass, Dune, Panic, Predator, The Dreamteam, Uzi, Vince, Akyra, Demoniak, Dirtcaps, FeestDJRuud, Kutski, Lowriderz, Mark with a K, Pat B, Ruthless, The Viper, Break Zero, Cyber, Devin Wild, Electronic Vibes, Faizar, Icha, ignitron, MANDY, Notoriouz, Act of Rage, Artifact, Exit Mind, Hardcraft, Jason Payne, Kevin Kaos, Main Concern, Polish Raw Showcase, Project Exile, Radiance, Riiho, Sub Sonik, Dana, Ghost, Jimmy The Sound, Luna, Melanie di Tria, Pavo, Pila, Sunny D, Trilok & Chiren, AK47, Akira, Andy The Core, Dr. Peacock, Marcus Decks, Mithridate, SRB, The Destroyer, The Sickest Squad, Bloodcage, Manu Le Malin, Ophidian, Sei2ure, Simon Underground, Switch Technique, The DJ Producer, The Outside Agency, War is inevitable, ACTI, Alex Kidd, Done Heavy, Donnie Darko, Justin Prime, Max Moore, Mightyfools, Phrantic, S1ngular, Scot Project, Alpha², Deepack, Frequencerz, Destructive Tendencies, Kasparov, System Shock, Crypsis, Deetox, Degos & Re-Done, E-Force, High Voltage, Jack of Sound, Outbreak, Phrantic, The Vision, Thera, Amada, Amnesys, Angerfist, Art of Fighters, Crossfiyah, Kasparov, Noize Suppressor, Nosferatu, OMI, Promo, The Supreme Team, Wasted Mind, Balistic, Darkraver, Dr Phunk, Freestyle Maniacs, Giocatori, Mental Theo, The Partysquad, Transfarmers, Art of Fighters, Bike, D-Passion, Enzyme X, J.D.A., Nico & Tetta, Ophidian, Ruffneck, The Stunned Guys, The Wishmaster, Tommyknocker, GoldL!on, Isaac, Psyko Punkz, Rebourne, Sound Rush, Stephanie, Wasted Penguinz, Waverider, Jones, Josh & Wesz, Lip DJ, Scope DJ, Slim Shore, Stephy, Deathmachine, Demanufacturer, Detest, Dither, Lenny Dee, Thrasher, Warchetype, Wavolizer, Bass Chaserz, Chris One, Delete, Khaleesi, Kronos, Solutio, The Resistance, Typhoon, X-Pander, Arkus P., BMG aka Brachiale Musikgestalter, Frank Kvitta, Minupren, Miss Djax, PETDuo, 2Faded, A*S*Y*S, Argy, Bold Action, Eyoung, Geck-o a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |