Markus Schulz v SaSaZu již tento pátek

Markus Schulz v SaSaZu již tento pátek

11. 02. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Připravte se na neobyčejný Valentýnský víkend. Pátek 13. 02. 2015 slibuje být jednou z těch nocí, na které budeme dlouho vzpomínat. Zažijeme totiž vystoupení Markuse Schulze na další klubové show v pražském SaSaZu.
Když zavítal do klubu SaSsaZu naposledy, akce byla vyprodaná a Markus ovládl prostor svou skvělou hudbou a vytvořil nezapomenutelnou atmosféru.

fotky z Markus Schulz v 2012

Klub SaSaZu se otevře ve 22:00h a Thomas Coastline odstartuje noc. Kolem půlnoci převezme kontrolu Markus Schulz a zahraje rozšířený set na nejméně 3 hodiny. Poté nastoupí DJ Bon Finix a svým setem celou noc uzavře.

Poslední základní a VIP vstupenky jsou v prodeji v síti Ticketpro. Základní vstupenky jsou nyní v předprodeji za 690 Kč a VIP vstupenky jsou k dostání za 990 Kč. S nákupem VIP lístků neváhejte, zbývá posledních 25 kusů. VIP vstupenky zahrnují: privátní postranní vchod, šatnu, VIP toalety a přístup na VIP balkón a lounge (s omezenou kapacitou). Pokud máte zájem o VIP stůl, zašlete e-mail na info@unitedmusic.cz

V případě, že zbydou lístky z předprodeje, bude možné je zakoupit u vchodu do klubu od 22:00h. Poslední základní vstupenky budou v prodeji u vstupu za 750 Kč/30 Euro a VIP vstupenky budou v prodeji za 1.250 Kč/50 Euro (pokud však zbydou).
 

Chcete-li si být 100% jistí, že lístky seženete, doporučujeme Vám, abyste si vstupenky zakoupili včas v předprodeji, nebo přijeli s předstihem do klubu SaSaZu. Vyhnete se tak zklamání v případě, že bude prodej vstupenek ukončen. Důrazně všem doporučujeme, aby si kupovali vstupenky pouze od oficiálního prodejce vstupenek – v síti Ticketpro (www.ticketpro.cz). V případě zjištění neplatné vstupenky Vám nebude umožněn vstup na akci a bude uvědoměna policie.

Přejeme Vám všem nádherný večer a těšíme se, že Vás všechny uvidíme o páteční noci v klubu SaSaZu.

Time table: 
22:00 – Vstup otevřen
Thomas Coastline
MARKUS SCHULZ (Začíná v 00:00)
Bon Finix

Facebook události: http://bit.ly/MSSSZEVENT

Dodal: Jiřina Jirušková, United Music Events
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

MARKUS SCHULZ

Pátek 13. 2. 2015
Vstup: 490 - 690 Kč, VIP 990 Kč
Vystupují:
MARKUS SCHULZ, Thomas Coastline, Bon Finix
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika