David Guetta se po 5 letech vrací do Prahy

David Guetta se po 5 letech vrací do Prahy

24. 02. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
David Guetta - jeden z nejslavnějších djů současnosti se po pěti letech od vyprodané Tesla Areny vrací do Prahy. Dějištěm jeho letošní show, která se uskuteční 5.června, bude O2 Arena.
Jméno tohoto francouzského DJe, producenta a remixéra začal hudební svět skloňovat hned při vydání jeho debutového alba Just A Little More Love, které ho proslavilo nejen v jeho rodné Francii ale také v Belgii a Švýcarsku. Zatímco druhé nahrávce Guetta Blaster (2004) se dostalo „pouze“ stejného úspěchu, s třetím albem Pop Life z roku 2007 se Guetta probojoval do hitparád v dalších evropských zemích včetně Velké Británie a o dva roky později dosáhl poslední mety - Spojených států amerických. Jejich hitparády (stejně jako všechny evropské) ovládl s albem One Love, o jehož popularitu se postaraly především singly Sexy Bitch a When Love Takes Over. Této desky, na které hostovali např. Kelly Rowland, Akon, Chris Willis, Fergie nebo LMFAO, se celosvětově prodalo přes 1,4 milionů kusů a byla nominována na Grammy.
 

Na vrcholky prodejních i rozhlasových žebříčků po celém světě si to suverénně zamířily i následující dvě Guettovy nahrávky – trojnásobně platinová Nothing But The Beat (2011) a Listen, která vyšla v závěru loňského roku a díky singlu Lovers On The Sun měla ještě před vydáním na kontě prvenství v žebříčcích ve Velké Británii, Francii a Německu.

David Guetta

„Mohl jsem zůstat v bezpečné zóně zavedeného stylu, který mě proslavil, ale chtěl jsem se posunout jako producent. Vyzkoušet nové nápady a vytvořit takové skladby, které obstojí, ať je bude hrát DJ, rocková kapela nebo orchestr. Je to moje nejosobnější album, které je opravdu od srdce.“ Popisuje David Guetta album Listen, které momentálně opanuje rozhlasový éter již s třetím singlem What I Did For Love.

S novým albem se David Guetta okamžitě rozjel na velkolepé turné, které vypuklo 6.listopadu loňského roku v Paraguay a jen do poloviny letošního ledna zasáhlo 25 světových metropolí.

Předprodej vstupenek na červnový pražský koncert v O2 Areně bude zahájen ve čtvrtek 26.února, kdy bude pro nejrychlejší zájemce také spuštěna dvoudenní akce se slevou 100 korun na lístek. Od soboty 28.února budou lístky k dostání od 1290 korun.

Více na ticketportal.cz a maniapromotion.cz

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

DAVID GUETTA - LISTEN TOUR 2015

Pátek 5. 6. 2015
Vstup: od 1190 Kč
Vystupují:
David Guetta (FR)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika