Mixer bez Trávy

Mixer bez Trávy

11. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Tentokrát pouze s Loutkou. Tráva si totiž dává nucený oddych kvůli dopravní nehodě.
Již tento pátek se můžete těšit na další vydání populárního Mixeru, který se koná každý druhý pátek pod taktovkou djů Loutky a Trávy v klubu Radost FX v Praze.

Tentokrát bohužel pouze s prvně jmenovaným, dj Tráva si dává nucený oddych díky dopravní nehodě. Přejeme mu brzké uzdravení a už se těšíme, až ho za gramci zase uvidíme. Jeho úlohy se tento pátek zhostí pražský dj SQUINT a jako speciální host vystoupí exotická djka Ana Flávia z daleké Brazílie. Ana je residentkou populární noci Combustível v Sao Paulu. Její set slibuje skutečný zážitek. Mixer tento pátek 14.7. v Radosti FX. Dívky do 23:00 vstup zdarma.

Ana Flávia

Ana Flávia
DJ Ana Flávia hraje vše od house do tech-house, deep techno, electro-house a minimal s aspekty, které přicházejí z rockové, ale i klasické hudby. Její sety jsou výjimečné a velmi výrazné, v našich končinách naprosto neobvyklé a zábavné. Její hudbení vkus jí řadí mezi nejlepší brazilské djky.

Jako pianistka má velký cit pro melodii. Její cílevědomá práce jí vynesla nominaci “Best Revelation DJ” v časopise Folha de Sao Paulo, který patří k těm největším v Brazílii.

Dnes je rezidentkou klubů Vegas a Sarajevo, stabilně vystupuje v brazilských klubech jako jsou D-Edge, A Loca, The Week, Ultralounge a Manga Rosa.

Vystupovala I v Argentině, Kolumbii a v Itálii, letos jste jí mohli slyšet I na španělském festivalu Sónar v Barceloně. V roce 2004 byla vybrána na Red Bull Music Academy v Římě, kde byla jednou ze 30 DJů a producentů z celého světa.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika