Aphrodite, Henry Saiz i Sébastien Léger tento měsíc v Roxy

Aphrodite, Henry Saiz i Sébastien Léger tento měsíc v Roxy

12. 03. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
V třetím měsíci roku 2015 dorazí do oblíbeného pražského klubu hned tři legendy elektronické hudby. V pátek třináctého zahraje král jungle a otec drum & basu Aphrodite, dvacátého Španěl Henry Saiz s kapelou i v dj setu a 27. sympatický Francouz Sébastien Léger.
V uplynulých dnech dále Roxy potvrdila dvě velká jména na příští měsíce:
7. 5. Skream
5. 6. Hot Since 82


Přehled na březen:

pátek 13. 3. - Aphrodite
Aphrodite začal svou djskou dráhu již na konci osmdesátých let a v polovině devadesátých let založil s Micky Finnem legendární label "Urban Takeover", na kterém vyšla spousta nezapomenutelných skladeb. Našlapaný set od dje Aphrodita (často přezdívaného jako krále junglu či otce drum & bassu), při kterém se vám určitě vybaví mnoho vzpomínek, si budete moci užít už v pátek 13. března.



sobota 14. 3. - Devin Townsend
Kanadský multitalentový maniak Devin Townsend se vrátí se svým hudebním projektem do Roxy, aby zde po boku s dalšími vynikajícími kapelami Periphery a Shining obstarali jeden z vrcholů jarní koncertní sezóny v Česku. Devin Townsend českému publiku svoji účast dlouho dlužil, ačkoli si zde během let získal početnou fanouškovskou obec. Jeho vystoupení na festivalu Brutal Assault bylo první vlaštovkou, která naznačila, že při jeho české klubové premiéře bude na co se těšit!

pátek 20. 3. - Henry Saiz
Úplně poprvé v ČR nám 20. března představí svou live show madridský rodák, multiinstrumentalista a milovník umění Henry Saiz. Elegantní mix hypnotického housu, analog techna a retro-futuristického popu přijede představit na živo společně s bubeníkem/kytaristou a zpěvákem. Večer plný nadčasové elektroniky vyšperkuje Henry navíc i svým dj setem.

SOUTĚŽ
O co hrajeme: 2 x 2 vstupy

Otázka: V jakém roce založil Henry Saiz label Natura Sonoris?

Váš tip:
2007
2008
2009
Jméno:


Příjmení:


Email:

 



sobota 21. 3. - Electroswing Fever
Electro Swing Fever za sebou zanechává vyprodané kluby v České republice, na Slovensku i v Polsku. Pražský klub Roxy zaplnila k prasknutí už několikrát.



pátek 27.3. - Sébastien Léger
Sébastien Legér je v ČR jako doma a není se čemu divit. Jeho dosavadní vystoupení v ČR, jak v klubech, tak na festivalech, byla hodnocena skvěle a získala usměvavému Francouzovi mnoho nových fans. Sébastien ve svých setech kombinuje svěží housové rytmy s prvky minimalu, elektra, ale i tech-housu. Sébastién má cit pro atmosféru v klubu a je známý svou schopností během setu zcela změnit energii na tanečním parketu.

SOUTĚŽ
O co hrajeme: 2 x 2 vstupy

Otázka: Jaké z uvedených labelů vlastní Sébastien Léger?

Váš tip:
Mistakes Music, Temple of Lions
Rebelle Records, Soleilmoon
Sparrow Records, Racetrack Records
Jméno:


Příjmení:


Email:

 



Climax bude v sobotu 28. 3. a velmi zajímavá je i nabídka březnových Free Mondays. Duben v Roxy pak odstartuje Kapitán Demo křtem alba, v náhradním termínu přijedou Funk Effect a zmínit musíme i High Contrast nebo Digitalism.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HENRY SAIZ

Pátek 20. 3. 2015
Vstup: od 200 Kč
Vystupují:
Henry Saiz live + dj set (ES), Dan Cooley (Roxy Prague), Michael C (Roxy Prague)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika