Soutěžte s Electronic Beats Slices

Soutěžte s Electronic Beats Slices

20. 03. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Slices videomagazín Telecom Electronic Beats o elektronické hudbě vychází již 10 let. Ceny v soutěži od značek Roland, Native Instruments, Bitwig, Novation, Waldorf a Ableton jsou v celkové hodnotě 300.000 Kč.
V březnu 2005 se tehdy začínající mezinárodní hudební program Telekom Electronic Beats rozhodl uvést na hudební mediální pole zbrusu nový formát a přinesl na trh SLICES – videomagazín o elektronické hudbě ve formátu DVD. Díky pozitivním ohlasům se stal SLICES stálicí v rámci projektů Electronic Beats i mezinárodní scény elektronické hudby. V letošním roce se tak Electronic Beats neohlížejí pouze za svou vlastní patnáctiletou existencí, ale také za deseti lety magazínu SLICES. U příležitosti toho výročí se mohou fanoušci těšit na speciální vydání magazínu a také na čtyři týdny trvající soutěž, ve které budou mít možnost na http://slices10.electronicbeats.net vyhrát profesionální audioprodukty od značek Roland, Native Instruments, Bitwig, Novation, Waldorf a Ableton.

soutěž k 10 let Electronic Beats Slices

Telekom Electronic Beats vsadil již dříve na vytváření vlastního obsahu a zavádění nových formátů. V letech 2001 až 2004 na kanálech VIVA a VIVA2 vysílali Electronic Beats vlastní pořady. Poté se však Telekom od televize oddělil a s producentem a provozovatelem labelu Holgerem Wickem vytvořil nový formát. 16. března 2005 se tak objevilo první vydání DVD magazínu Electronic Beats – SLICES, ve kterém byl mimo jiné vydán portrét rosenheimského dua Funkstörung. Následovalo mnoho dalších článků o velkých hudebních hvězdách, ale také o nových tvářích elektronické hudební scény, od interpretů jako je Richie Hawtin, Modeselektor a Moderat přes Theo Parrish, Underground Resistance, The Acid a Ian Pooley až k Mount Kimbie, Howling, Stimming a Baba Stiltz. Do dnešní doby vzniklo přes 500 jedinečných článků o klubech a umělcích, a tím i unikátní archiv.

V loňském roce se z dosud čtvrtletně vydávaného bezplatného DVD magazínu stal týdenní online seriál v HD kvalitě. Fanoušci se mohou každé úterý těšit z nové série SLICES na www.electronicbeats.tv.

Desetileté výročí SLICES se promítne i do speciálního vydání magazínu: Michael Fakesch a Chris de Luca z Funkstörung se přihlásí zpět téměř deset let po svém příspěvku na prvním DVD SLICES a po téměř stejně dlouhé přestávce s novým albem.

Čtyři týdny trvající soutěž k desetiletému výročí magazínu Slices nabízí fanouškům možnost vyhrát hodnotné ceny a to audioprodukty od značek Native Instruments, Ableton, Bitwig, Roland, Novation a Akai v celkové hodnotě více než 300.000 Kč.

Veškeré informace o soutěži najdete na http://slices10.electronicbeats.net.

Electronic Beats je mezinárodní hudební program společnosti Telekom, který se zaměřuje na pořádání hudebních festivalů a klubových akcí napříč velkými evropskými městy. V České republice probíhají koncerty EB od roku 2006, kdy festivalová série odstartovala vystoupením The Prodigy ve Veletržním paláci.

Všechny aktivity Electronic Beats se prolínají na několika platformách – ve čtvrtletníku Electronic Beats Magazine, na domovské stránce tohoto programu www.electronicbeats.net, prostřednictvím EB.TV, kde mohou diváci zhlédnout nespočet záznamů z koncertů a live streamingů, dále je příznivcům elektronické hudby k dispozici čtyřiadvacetihodinový radiový kanál EB Radio. Oblíbeným interpretům můžete být nablízku také díky mobilním aplikacím, které jsou zdarma ke stažení pro Android i iOS.

Více informací najdete na www.electronicbeats.net

Dodal: Eliška Míkovcová, piaristi.cz
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

ELECTRONIC BEATS FESTIVAL

Pátek 13. 3. 2015
Vstup: od 280 Kč
Vystupují:
Warpaint (USA), Ibeyi (FR, Cuba), Von Spar (DE), Adi Ulmansky (Israel)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika