Reportáž z THCZ Nite s Danielem Poli

Reportáž z THCZ Nite s Danielem Poli

12. 07. 2006  |  Autor: krysicka  |  Komentáře (0)
V sobotu 8.7. na Bukanýru proběhla pravidelná akce THCZ Nite, kde si pánové ze serveru techhouse.cz dovolili pozvat anglického Dje Daniela Poliho. Tento tah se evidentně vyplatil a tak společně s fotoreportem přinášíme i reportáž z tohoto povedeného večera.
Opět se potvrdilo pravidlo, že neplánované akce jsou ty nejlepší. Z decentní nevelké oslavy narozenin mé kamarádky na zahrádce houseboatu Bukanýr se stala pořádná jízda v „podpalubí“ až do slunečného rána druhého dne. Noc patřila klukům z techhouse.cz a jejich hostu, kterým byl Daniel Poli z Anglie.

thcz nite

Většina návštěvníků se ještě po setmění zdržovala na horní zahrádce a to včetně mě. Nebylo divu v tom horkém počasí jaké panovalo. Až někdy kolem půlnoci došlo k obrovskému přesunu davu a rázem se prázdné podpalubí zaplnilo a rovnou roztančilo.

Z počátku se hrálo podle původně naplánovaného line-pu, za gramci se vystřídali dj Blond, Brady, Next a jejich nejčerstvější kolega Raidem. Každopádně je tahle bandička pořádně sehraná nejen hudebně. Rozhodně musím podotknout, že kdo by se rád vyhopsal na hudbu z hitparád a jednoduché vokálové skladby, ať na Bukanýr v tuto noc vůbec nechodí. Kdo má rád trochu náročnější hudbu, u které se dá i přemýšlet, je to akce přímo pro něj. Není také tajemstvím, že kluci mají pod palcem stránky Techhouse.cz a myslím, že nikoho povolanějšího bychom nenašli. Techhouse ve všech možných podobách je jejich parketa.

thcz nite

Bukanýr se musel téměř rozpínat, aby se tam všichni vešli, když přišla řada na zahraničního hosta, Daniela Poliho. Tento nenápadný, sympatický a téměř bezvlasý mužík postával celou dobu v pozadí a jen sledoval dění na Bukanýru. Za gramci se ovšem všechno změnilo, bylo vidět, že se cítí jako ryba ve vodě (nebo ryba na houseboatu? a dokonce se rozhodl hrát až do konce. Tím padl celý dosud už tak pochroumaný line-up, ale nezdálo se, že by to někomu vadilo, ba naopak. Během jeho setu byl parket zaplněný výtečně se bavícími návštěvníky a milovníky techhouseu, a dost často se k mým sluchům donášely superlativy týkající se setů všech djů tohoto večera.

Bohužel je známým pravidlem, že když se dobře bavíme, uteče nám čas mnohem rychleji a tak jsme se ani nenadáli a svítalo. K ránu se ještě za gramce postavil Blond a kdyby se ještě nezavíralo, možná tam paříme do teď.

thcz nite

Noc to byla více než bujará, jinak než super mejdan se tahle akcička nazvat nedá a já si do svého diáře připisuji další party, na jejíž pravidelné pokračování budu velice ráda chodit. Velice spokojeně vypadal i Daniel, kterému se v Praze tak líbilo, že si dokonce nechal uletět letadlo a pobyt zde si mírně prodloužil. Já mu děkuji za procvičení své chatrné angličtiny (snad mu bude odměnou pár sprostých českých slovíček, která jsem ho naučili) a doufám, že v Praze nebyl naposledy.

Fotoreport z THCZ Nite

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika