Summer Session 2

Summer Session 2

13. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Letošní ročník Summer Session 2 je na spadnutí a tak Vám přiblížíme,li jak to bude letos u Žďákovského mostu vypadat.
Jedna rapidní změna je vidět hned při pohledu na leták. Ano, oproti loňsku jsme se rozhodli rozšířit produkci na dvě stage. Vznikne tak nová, převážně drum and bassová a junglová SHOCK stage. Hlavními tahouny na této scéně budou, jak už bylo zmíněno, převážně borci zlomeného beatu. Jmenovitě: oblíbená budějovická dvojka HANZALL & CHITO, známá svými pravidelnými mejdánky DRUMATIC v českobudějovickém klubu K2, dále pak bývalí členové, dnes už zrušeného bookingu Bass wave Dj ARTOO a Dj GOLDSTAR. Doplní je PROLOGIC, FUSION a ELIMAN. Trancovou třešničkou na tomto extra nalomeném dortu, bude bratr Michaela Buriana a mladík, který si zahrál s Paul Van Dykem před vyprodanou arénou Dj MILO MORETTI. Celý večer, snad jen s výjimkou setu Morettiho, bude doplňovat zpěvák Mc POPULAR WARRIOR.

Summer Session 2

Na MAIN stageii si na své přijdou převážně labužníci a příznivci techna, ale nejen ti. Celou produkci hlavní scény otevře svým progresivním elektrizujícím vystoupením strakonický mazák Dj BYZZON (vřele doporučujeme)! Jeho následovníky budou, za prvé postava všem jihočechům moc dobře známá a majitel serveru freeak.net Dj MARI a za druhé v dnešní době čím dál více populárnější a oblíbenější plzeňák Dj MOLCZIK, který je mimo jiné novým členem agentury Free production.

Dalším dobře známým mužem za pultem bude „murder boy“ DJ FRANKE, po kterém už nastoupí jeden z headlinerů večera a bude to pro změnu žena za pultem, maďarská Djane TECHNODELUXE. Od této půvabné a křehké lejdy se můžete těšit na řádnou industriální nakládačku, která je jí vlastní. Tato mladá dáma se může pochlubit, mimo jiné, i účinkováním na jedné z nejprestižnější a největších světových indoor akcí I LOVE TECHNO!

Po této maďarské tygřici nás čeká lahůdka večera v podání angličana NICKa DUNTONa, který spolu s kamarádem Richardem Polsonem tvořil do nedávna nezapomenutelný a celému světu dobře známý projekt THE 65D MAVERICKS. Připomínáme, že vystoupení Dje jeho formátu nemá v Jižních Čechách obdoby! Dalšími kdo se v tomto kolotoči postarají o dobrou zábavu bude duo THE KEEPER & JACOB MARA z technovinyl bookingu, kteří naservírují, alias THE SPACE TEAM COMPANY, taneční techénko ze čtyř gramofonů. Dalším pánem na holení bude strakoňák Dj WOBR, kterého jste mohli vyslechnout například na poslední EXPLOSION a všem Vám slibuje, jako vždy, pestrobarevný set plný vokálů a nejrůznějších samplů.

Na pokraji světla a tmy vystřídá Wobra, alespoň pro nás, objev roku na poli české techno music! Přesný tvrdý rychlý veselý sympatický oblíbený, tak taková je stručná charakteristika Dje HOMEa. Rozhodně nejlepší pozvánka na svítání! Celý večer uzavřou svým setem další dva zástupci technovinyl crew Dj STEEN & HARRY, takže jízda až do rána, co říkáte?!

Co se technického zázemí týče, na SHOCK stageii bude nainstalován zvukový aparát o síle 5kW, samozřejmě nebudou chybět nejrůznější hejblátka a blikátka, to vše z dílny profíků od táborského RM DISCA. Hlavní chcete-li MAIN stage bude vybavena zvukovým aparátem o síle 10kW. Celý večer bude probíhat laser show, podpořená mnoha dalšími světelnými zdroji (to vše taktéž od RM DISCA), speciální visuální projekcí a krásnými gogo tanečnicemi.

Celou tuto show bude možno sledovat z vyhlídkové terasy, která je umístěná přímo nad hlavní stageí. Dobít energii a ukojit své žíznivé touhy budete moct na velkém zastřešeném a dobře zásobeném baru, který bude pro Vaše pohodlí umístěn přímo na hlavní scéně. Nebudou chybět, mimo jiné, stánky jihočeského Streetworku, Červeného kříže, multimediálního serveru culturebeat.cz a hlavního sponzora celého večera SHOCK.

Tak to by byla zhruba stručná pozvánka na letošní velkolepý závěrečný mejdan léta. Doufáme, že jsme Vás všechny aspoň trochu navnadili a nezapomeňte že 25.8. se všichni sejdeme u Žďákovského mostu, nedaleko Písku, na SUMMER SESSION 2. Pro bližší informace o akci sledujte summersession.tk

www.summersession.tk

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika