Halestorm vystoupí v srpnu v Praze

Halestorm vystoupí v srpnu v Praze

30. 03. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
S letošním albem “INTO THE WILD LIFE”, které vyjde 10.dubna, Halestorm sahají hodně hluboko a představují dosud nejpoutavější a nejvíc eklektické skladby svého hudebního katalogu. Posouvají hranice. Výsledkem jsou mistrovské písničky, ve kterých se střídá šepot s řevem, tiché pasáže s rachotem.
Jejich tvořivost jako by neměla hranice a kapelu nic nezastaví v naplnění jejich umělecké vize.

Halestorm

“Pro mě je tahle deska o nezávislosti a odvaze, kterých je třeba k vykročení do neznáma,” říká Hale. “Nevzdálili jsme se od toho, kým jsme, naopak je to mnohem víc o tom, kým opravdu jsme.”

Při nahrávání desky se Halestorm rozhodl nahrát ve studiu všechny skladby naživo za pomoci producenta Jay Joyce (Cage the Elephant, Eric Church).

Místo nahrávání ve velkých studiích v Los Angeles nebo New Yorku Halestorm tvořili “INTO THE WILD LIFE” ve východním Nashville a pokud nebyli zrovna ve studiu, nasávali atmosféru města. Nashville a jižanská hudba se staly součástí desky, stejně jako poslech kapel, které Haleho kdysi inspirovaly - Black Sabbath, Alice Coopera, Led Zeppelin. Jejich krédem se stalo ‘Pojďme se ponořit do věcí, které nás nadchly. Místo snahy o obnovení motoru jsme se tím motorem stali sami...”

Prvním singlem alba “INTO THE WILD LIFE” je “Apocalyptic”, bluesová pecka o divokém vztahu a skvělé sexuální chemii mezi prostěradly.

Deskou “INTO THE WILD LIFE” Halestorm dospěli v kapelu, která nemusí kvůli své identitě dělat žádné kompromisy. Od začátku měli pořádný nápřah a skladatelský talent, který se zamlouvá fanouškům Heart i Metallicy. Teď jsou kapelou, z jejichž hudby sálá energie a radost bez ohledu na styl, který se rozhodnou hrát.

Halestorm v roce 2013 obdrželi Grammy v kategorii Best Hard Rock/Metal Performance, je tedy zřejmé, že jejich pražský koncert, který se uskuteční 13.srpna v pražském Lucerna Music Baru, bude pro fanoušky metalu velkým lákadlem.

Předprodej vstupenek bude zahájen 31.března. Vstupenky za 330,- Kč + poplatky budou k zakoupení na www.GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal, Eventim a v pokladně Lucerna Music Baru bez poplatku. V den koncertu na místě za 400,- Kč.

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

HALESTORM

Čtvrtek 13. 8. 2015
Vstup: 330 - 400 Kč
Vystupují:
Halestorm (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika