FESTIVALY 2024

březen
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
DOPORUČUJEME FESTIVALY
ZAHRANIČNÍ FESTIVALY

Hvězdy festivalu Made of Metal 2015

Hvězdy festivalu Made of Metal 2015
10. 04. 2015   |   Autor: redakce   |   Komentáře (0)
(Promotion) Přípravy druhého ročníku festivalu MADE OF METAL, který se koná v jihomoravském Hodoníně, jsou v plném proudu. Pořadatelé již odtajnili největší hvězdy festivalu.
Na postu headlinera festivalu se objeví populární holandská kapela EPICA. Večerní čas v dalších dvou dnech připadne finským AMORPHIS a rakouským BELPHEGOR s jejich výročními show! Na postech co-headlinerů se fanoušci mohou těšit na kvalitní výběr melodického metalu – FINNTROLL, TRISTANIA, FLESHGOD APOCALYPSE, TURISAS, DRACONIAN a TÝR. Návštěvníky tedy čeká od 14. do 16. srpna na dvou pódiích celkem 43 kapel z šestnácti zemí. V polovině dubna bude zveřejněn také kompletní program festivalu, do té doby se však připravme na zveřejnění posledních čtyřech kapel, mezi nimiž se ukrývá ještě jedno jméno pro velkou stage.

„Na nejvyšším postu se v letošním roce představí kapela Epica z Holandska, kterou je nám velkou ctí v Hodoníně přivítat,“ zahajuje Lenka Grauová z pořadatelské agentury Growling Lion. „Hlavní posty potom doplní Amorphis s Belphegor a další řada co-headlinerů (Finntroll, Tristania, Fleshgod Apocalypse, Turisas, Draconian, Týr), kteří nejsou českému publiku cizí a přitom v naší zemi nepatří mezi časté hosty. Při stavění dramaturgie jsme se snažili vyslechnout i naše fanoušky, došlo tedy k zařazení některých tvrdších kapel a současně byl udržen trend melodičnosti a symfonií. Pokračujeme také ve výběru toho nejzajímavějšího z mladých kapel z celé Evropy,“ dále doplňuje Grauová.

Fakt, že pořadatelé snaží udržet svůj směr a přivézt do České republiky neokoukané kapely potvrzují další účinkující kapely. Zařadit sem můžeme například Gloryhammer, Månegarm, Diabulus in Musica nebo StormWarrior, které si již úspěšně budují českou základnu fanoušků, ale také kapely Twilight Force, Whyzdom, Fogalord nebo Wind Rose, kteří zažijí na MOM svoji premiéru v ČR. „Věříme, že se nám letos podařilo posunout laťku programu o kousek výš, ať už vzhledem k popularitě vystupujících, v rozšíření žánrového spektra i nabídnutí kvalitních skupin, které jsou pro českého fanouška nové,“ uvádí Grauová. Změnou bude také rozložení programu, které vedlo ke snížení počtu vystupujících, ale umožnilo střídání obou pódií, takže návštěvníci mají možnost stihnout všechny show.

Pořadatelé slibují také vylepšení areálu, systému kempování, rozšíření nabídky stánků i další vyžití v rámci areálu. „Našich fanoušků si velmi vážíme a chceme pro ně to nejlepší, věříme tedy, že se nám podaří vychytat některé nedostatky z minulého roku a postupně vybudujeme festival, který bude pohodlný a současně si zachová přátelskou atmosféru,“ dodává Grauová. Bezprostřednost a komorní nádech chtějí pořadatelé zachovat také díky omezení maximální kapacity na 6000 návštěvníků. V současnosti je vyprodána zhruba třetina areálu a zájem stále roste. Chcete-li si tedy i vy zajistit své místo na MADE OF METAL 2015, kde nesmí chybět žádný fanoušek tvrdé muziky, navštivte oficiální e-shop festivalu: http://shop.madeofmetal.cz.

Novinky o festivalu můžete sledovat také na webu www.madeofmetal.cz nebo na FB www.facebook.com/madeofmetalfest. Pokud chcete mít informace z první ruky a okamžitě, připojte se k události: https://www.facebook.com/events/767988279906697/

Dodal: Katka Jašková - Made of Metal
MADE OF METAL

MADE OF METAL

Pátek 14. 8. 2015 až Neděle 16. 8. 2015
Vystupují:
EPICA, AMORPHIS, BELPHEGOR, FINNTROLL, TRISTANIA, FLESHGOD APOCALYPSE, TURISAS, DRACONIAN, TÝR a další
DISKUZE
Jméno:                   Nadpis:   
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Tipy na zajímavý obsah

© Copyright Poslouchej.net 2003-2011  |    ISSN 1801-6340  |