The War On Drugs vystoupí v Praze

The War On Drugs vystoupí v Praze

16. 04. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Lost In The Dream je třetí album filadelfské kapely The War on Drugs, ale je v mnoha ohledech jako jejich první. V době, kdy vydali v roce 2011 svou průlomovou desku Slave Ambient, kytarista a zpěvák Adam Granduciel strávil dva roky hraním po větších klubech, festivalech a v televizních programech, které běžely hluboko po půlnoci.
Dvanáct písní z alba časem vyspělo a dorostlo - z  The War on Drugs se stala špičková rock ’n’ rollová kapela.  Stejná esence prodchla album Lost In The Dream, skvostnou desetipísňovou kolekci, kterou produkoval Granduciel a dlouholetý hudební inženýr Jeff Zeigler.
 

V minulosti stavěl jádro písní především sám Granduciel, ale tady písničky zahrála a nahrála kapela zocelená lety koncertování: Dave Hartley, (jeho nejoblíbenější basák na světě), který si kdysi zahrál na debutu The War on Drugs Wagonwheel Blues z roku 2008 a klavírista Robbie Bennett, multiinstrumentalista, který přispěl na Slave Ambient. Tahle parta strávila osm měsíců po šesti různých nahrávacích studiích, které se nacházely od hor Severní Karolíny až k čtvrtím New York City.  Teprve pak perfekcionista Granduciel skladby rozšířil s přizvanými hosty.

The War On Drugs - Adam Granduciel

Lost In The Dream reprezentuje mnohé zkoušky dlouhé cesty a konečný triumf cíle. “Chtěl jsem být jediným hlasem, ale zároveň jsem chtěl, aby to byl projekt velkých kamarádů. Každému z kapely na výsledku moc záleželo,” říká. “ Je to základ alba - dospívání, život a jeho těžkosti, nejlepší kámoši, vzájemná pomoc - o tom je tahle deska.” Album je dosud největší Granducielův triumf - deska se dostala do čela žebříčků nejlepších desek loňského roku mnoha zahraničních hudebních časopisů po celém světě. Do České republiky tahle kapela přijíždí na vrcholu svého tvůrčího snažení ověnčená vavříny, aby 17.srpna premiérově odehrála svůj koncert v pražském Lucerna Music Baru.

Vstupenky na koncert The War On Drugs, který se uskuteční 17.srpna 2015 na podiu pražského Lucerna Music Baru, budou v předprodeji od 17.04.2015 za 540,- Kč + poplatky. Koupíte je na webu Lucerna Music Baru a v sítích GoOut.cz, Tickepro.cz, Ticketportal a Eventim. V pokladně LMB bez poplatku. Na místě v den koncertu za 640,- Kč.

Dodal: Michal Rejzek
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

THE WAR ON DRUGS

Pondělí 17. 8. 2015
Vstup: 540 - 640 Kč
Vystupují:
The War On Drugs (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika