Kraftwerk přivezou 3-D koncert do Prahy

Kraftwerk přivezou 3-D koncert do Prahy

21. 04. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Kraftwerk, patřící bezpochyby mezi nejosobitější kapely, které se kdy pohybovaly na poli elektronické hudby, se vracejí do České republiky. Pokud má taneční a elektronická scéna nějaké duchovní otce, pak to mohou být jedině Kraftwerk.
Kraftwerk se svými vizemi budoucnosti vytvořili soundtrack k digitálnímu věku 21. století. Jejich skladby s využitím inovativních technických postupů, syntetických hlasů a computerizovaných rytmů měly a mají velký mezinárodní vliv napříč celou škálou hudebních žánrů: od elektronické hudby a hip hopu až po techno nebo synthpop.

Kraftwerk

Ve svých koncertních představeních Kraftwerk - Ralf Hütter, Henning Schmitz, Fritz Hilpert a Falk Grieffenhagen – předvádějí svou víru ve společný přínos lidí a strojů. Počínaje retrospektivou svého Katalogu v Muzeu moderního umění v New Yorku v roce 2012 Kraftwerk v posledních letech opsali kruh a vrátili se zpět ke svým kořenům v rámci düsseldorfské umělecké scény z konce šedesátých let. Spojují hudbu s uměleckými performancemi, jejich 3-D koncerty jsou opravdu „Gesamtkunstwerk - naprostým uměleckým dílem.

Kraftwerk

Cyklus koncertů v newyorském MoMA byl mimo jiné následován dalšími prezentacemi v londýnské Tate Modern v Turbine Hall, v Akasaka Blitz v Tokiu, Opera House v Sydney, Walt Disney Concert Hall v Los Angeles a v berlínské Neue Nationalgalerie.

Kraftwerk

V roce 2014 obdrželi Ralf Hütter a jeho bývalý partner cenu Grammy Lifetime za svůj celoživotní přínos. Do Prahy se Kraftwerk vracejí po jedenácti letech od svého vyprodaného vystoupení v Lucerně.

Vstupenky budou v předprodeji v síti Ticketpro 23. dubna 2015 v 9:00.

Facebook událost: https://www.facebook.com/events/740100879439819/

Dodal: Petr Novák, Live Nation
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KRAFTWERK

Čtvrtek 3. 12. 2015
Vstup: 1290 Kč
Vystupují:
Kraftwerk (DE)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika