Jono McCleery zazpívá společně s Portico

Jono McCleery zazpívá společně s Portico

27. 04. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Portico mají venku novou desku Living Fields a v rámci evropské tour se zastaví 5. května i u nás. Celkem na čtyřech skladbách z nového alba hostuje britský zpěvák a skladatel Jono McCleery, který vystoupí společně s Portico v pražském Lucerna Music Baru.
Jono McCleery debutoval v roce 2008 s úspěšným albem Darkest Light. Následovala deska There Is pro kultovní značku Ninja Tune. Hudba a projev Jono McCleeryho je nadčasový, nepodléhá rychlé zkáze, odráží minulost, přítomnost a budoucnost v jediném okamžiku.

Jono McCleery

Těšit se můžete i na set od NobodyListen, který se momentálně plně věnuje projektu VR/NOBODY, což je první downtempo r&b seskupení na našem území. Mají za sebou několik úspěšných singlů a koncertů, kterými se snaží obohatit kulturní vody České republiky a ukázat , že to jde dělat i jinak. V květnu letošního roku jim vychází první debutové album. Celý večer pak doplní Pierre Urban z Radia 1.

Vstupenky v předprodeji pořídíte za 430 Kč + poplatky. Předprodej běží na pokladně Lucerna Music Baru (bez poplatků), na webu musicbar.cz a v předprodejních sítích GoOut.cz, Ticketpro, Ticketportal a Eventim. Na místě 500 Kč.

Oficiální událost na facebooku: https://www.facebook.com/events/927993160553142/

Dodal: Lukáš Kolíbal, Lucerna Music Bar
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

PORTICO

Úterý 5. 5. 2015
Vstup: 430 - 500 Kč
Vystupují:
PORTICO (UK/Ninja Tune), NobodyListen, Pierre Urban
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika