Vstupenky na blížící se koncert Indily, Jany Kirschner a Kristiny za speciální cenu

Vstupenky na blížící se koncert Indily, Jany Kirschner a Kristiny za speciální cenu

15. 05. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již 24. května vystoupí ve Foru Praha francouzská zpěvačka INDILA spolu se slovenskými hvězdami Janou Kirschner a Kristinou. INDILA je velmi populární především ve frankofonním světě. Při pohledu na youtube zjistíte, že její největší hity „Dernier danse“ a „S.O.S.“, které mají na internetu již přes 200 milionů zhlédnutí, znáte i vy.
A právě pro dosud nerozhodnuté diváky přineslo Forum Karlín společně se sítí Ticketstream nabídku, která se tzv. neodmítá. Do prodeje byl vydán limitovaný počet vstupenek se slevou 200 Kč.

INDILA na pražském koncertě představí svoje debutové album Mini World, kde bez okázalosti a velkých efektů, zato nádherným hlasem a citlivým projevem vyzpívává všechny své radosti i zklamání. Vrací se ke svým hudebním kořenům v indické a alžírské hudbě a vzdává hold i klasickému francouzskému šansonu.

Indila

Vaše píseň „Derniere Danse“ má už více jak 180 milionů zhlédnutí. Tušila jste, že to bude takový hit?
S něčím takovým se přece nedá počítat, úspěch písničky nelze vykalkulovat předem. Nikdy dopředu nevíte, co se lidem bude líbit a co ne. 


Máte před vystoupením trému? Máte nějaké rituály, talismany, něco, co vám pomáhá?
Samozřejmě že mám trému – strašnou. Ale zatím jsem nenašla nic, co by mi pomohlo, takže pořád hledám. Jestli máte něco, co funguje, určitě mi o tom řekněte.

Jaké máte plány v hudebním průmyslu?
Vydržet, protože vím, že nic není komplikovanější než mít úspěch, který vydrží.

Říká se, že máte zajímavý původ. Mix Indie, Kambodže, Alžíru, Egypta. Je to pravda?
Pravda je to, že jsem dítě světa. Jsem tím, kým se cítím být. Včera jsem byla Kambodžankou, Indkou i Alžířankou, ale dneska jsem Turkyní, Řekyní a Libanonkou. Možná, že až přijedu k vám, budu i Češkou. Chci tím říct, že jsme všichni spojeni stejným tlukotem srdce a na rasách a národnostech nezáleží.

INDILA dlouhodobě spolupracuje se známým francouzským raperem a producentem jménem Skalp, který jejím písním dodává temnější živočišné podtóny. I když INDILA své soukromí žárlivě střeží a na otázky o svých vztazích nechce odpovídat, je známo, že právě slavný Skalp je jejím partnerem i mimo nahrávací studia.

Také Jana Kirschner spojila svůj život s hudebníkem a producentem – na svých toulkách Anglií potkala Eddieho Stevense. Loni spolu vydali dvojalbum Moruša: Biela a Moruša: Čierna, na němž Eddie nejenom hrál na klavír, ale dokonce doplnil Janu Kirschner i při zpěvu, takže si spolu poprvé zanotovali slovensky. Určitě si notují i v soukromí, protože letos v lednu se jim narodila už druhá krásná holčička. Jana Kirschner je ve výborné kondici a vzkazuje divákům:

Je to výzva, hrát vedle francouzské hvězdy INDILY, ale věřím, že dokážeme společně vytvořit skvělý hudební zážitek, který bude potěšením nejen pro uši, ale i pro oči a duši.

Od Kristiny určitě znáte její taneční hit Horehronie a nazpívala také Life is a Game – oficiální hymnu mistrovství světa v ledním hokeji na Slovensku.

Forum Karlín je nová, opravdu stylová a akusticky skvěle vybavená koncertní hala nedaleko stanice metra Křižíkova na trase B.

Limitovaný počet vstupenek za speciální cenu je právě v prodeji v síti Ticketstrem: www.ticketstream.cz/indila

Více informací na www.btl-agency.cz

Událost na Facebooku: https://www.facebook.com/events/1559725890978557/

Dodal: Květa Havelková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

INDILA

Neděle 24. 5. 2015
Vstup: 890 - 1290 Kč
Vystupují:
Indila (Indie), Jana Kirschner & Band, Kristina
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika