Koncert Bobbyho McFerrina je téměř vyprodaný

Koncert Bobbyho McFerrina je téměř vyprodaný

03. 06. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Pořadatel již 2x navyšoval kapacitu sálu – poslední místa k sezení a k stání v prodeji. Bobby McFerrin - miláček českého publika, nejznámější a capella zpěvák na světě a držitel 10 cen Grammy, vystoupí již 7. června ve Foru Karlín v Praze.
Bobby McFerrin, jenž spolupracoval například s violoncellistou Yo-Yo Mou a jazzovými pianisty Chickem Coreou a Herbiem Hancockem, není jen vynikajícím zpěvákem a skladatelem filmové hudby. Je také uznávaným dirigentem, který s taktovkou v ruce spolupracoval mimo jiné s Vídeňskou filharmonií.

„Věříme, že i tentokrát se prokáží skvělé akustické vlastnosti koncertního sálu Fora Karlín, a Bobby McFerrin potěší své české publikum,“ říká zástupce BTL Agency Zdeněk Masopust.

Bobby McFerrin je proslulý tím, že si na turné zve jako hosty místní umělce. V Čechách s ním tak několikrát vystupoval Dan Bárta. Tentokrát však Bobby přijíždí se zcela novým programem a tak i jeho hosté budou hodně netradiční.

Jako první se představí klarinetové kvarteto Clarinet factory. Toto těleso se vyvinulo od klasické interpretace vážné hudby k jazzu a vlastní tvorbě plné nádherných improvizací.

Dalším hostem bude jedinečný, velký chlapecký pěvecký sbor Boni Pueri, který sklízí ceny po celém světě a volně navazuje na tradici chlapeckého pěveckého sboru chrámu sv. Víta.

Jako poslední oficiální host vystoupí mladý tanečník, baleťák a hip-hoper Alex Sadirov.

Těmi neoficiálními hosty však budou diváci!

Bobby McFerrin na pražském koncertě představí úplně nové pojetí svoji show. Hlavní roli samozřejmě bude hrát jeho hlas a hosté z řad profesionálních zpěváků a tanečníků. Ale Bobby se chystá pozvat k sobě na pódium i diváky, aby s ním podle jeho instrukcí „zpívali a zvučeli“. Bobby McFerrin tak opět prokáže svůj absolutní smysl pro rytmus a harmonii, ale také zkušenosti s dirigováním velkého orchestru.

Těšíme se na skvělou atmosféru i originální hudební a taneční kombinace!

Poslední vstupenky v cenách od 590 Kč jsou v prodeji v síti Ticketstream.
www.ticketstream.cz/ferrin

Dodal: Petr Venclíček , BowTie Prague
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

BOBBY MCFERRIN

Neděle 7. 6. 2015
Vstup: od 890 Kč Ticketstream
Vystupují:
Bobby McFerrin (USA)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika