Rise Against zahrají již dnes v Praze

Rise Against zahrají již dnes v Praze

09. 06. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Americká skupina Rise Against dnes uzavřela výběr předskokanů jejich nadcházejícího pražského koncertu, který se odehraje 9. června v Incheba Areně. Bezmála tříhodinový hudební maratón zahájí toho večera jedna z nejpopulárnějších japonských kapel současnosti - Man With A Mission.
Pozici hlavního hosta přidělili Rise Against plzeňské kapele Donnie Darko, kterou hudební server Bandzone označil za naději české nezávislé rockové scény.

Rise Against

"Rise Against je opravdová hudba s názorem, která má světu co říct. Předskakovat jim je pro nás obrovská čest a výzva, se kterou se chceme poprat! Do pražské Incheba arény se moc těšíme a doufáme, že si to s námi všichni příchozí užijí!" netají se radostí z hostování na koncertě Rise Against Filip Fendrych z Donnie Darko, jejichž energická živá vystoupení budí stále větší pozornost.

Japonská pětice Man With A Mission se zformovala kolem zpěváka Tokyo Tanaky v roce 2010 a zabodovala hned s prvním dlouhohrajícím albem Man With A Mission Vol. 1 (2011). Koncertní nabídky od největších klubů a hudebních festivalů v Japonsku na sebe nenechaly dlouho čekat a když časopis Eggman označil kapelu za "nejslibnější objev japonské hudební scény", lístky na její nejbližší koncert se vyprodaly během deseti minut! Skladby Man With A Mission ze stejného vystoupení pak streamovalo a živě přenášelo sedmadvacet největších japonských rádií.

O rok později následovalo neméně úspěšné album Mash Up The World , které skupině vyneslo i vystoupení na Expo 2012. Zatím naposledy se skupina ohlásila vloni s albem Tales Of Purefly, které v japonské prodejní hitparádě, kde se usadilo na dlouhých 36 týdnů, dosáhlo na třetí místo.

Man With A Mission jsou vedle unikátní fúze rocku, hard rocku a dance popu charakterističtí také vlčími maskami, za které nejen při koncertech skrývají své tváře.

Vstupenky na koncert Rise Against, který pořádá Nova Music, jsou k dostání v sítích Eventim a Ticketportal.

Více na www.facebook.com/events/323963501135069/

Dodal: Katka Dědková
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

RISE AGAINST

Úterý 9. 6. 2015
Vystupují:
Rise Against (USA), Man With A Mission (Jap), Donnie Darko
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika