Everything Everything přivezou svou žhavou novinku

Everything Everything přivezou svou žhavou novinku

05. 08. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Z Manchesteru vzešlo mnoho vynikajících kapel a Everything Everything jsou jednou z nich. V červnu vydali své nové album Get To Heaven, se kterým přijedou i do Prahy.
Neotřelý a drzý mix všeho, co v současné hudbě rezonuje od rocku přes funky až po elektroniku si můžete plnými doušky vychutnat 3. prosince v Paláci Akropolis. Vstupenky budou k dostání od 6.8. v 10:00 na GoOut.cz a Ticketpro.
 

Everything Everything plně dostojí svému jménu. Ve své hudbě dokonale kombinují vše se vším. Už na prvních singlech z roku 2008 rockový základ okořenili prvky z příbuzných progresivních žánrů a jako pořádný kopec třešniček na špičku dortu přidali to nejaktuálnější z r'n'b, funku, hip hopu a elektroniky. Vznikl tak drzý, ale velice živý mix, který je pro skupinu typický. O tom, že tato kombinace si dokáže najít mnoho fanoušků, svědčí úspěch debutového alba Man Alive z roku 2010, na které navázalo ještě úspěšnější Arc o tři roky později, které se vyšplhalo až na páté místo britské hitparády.

Letošní Get To Heaven posouvá hranice fantazie ještě dál. Dává vzpomenout na nadžánrovou nespoutanost a kreativitu kapel z devadesátých let, avšak reflektuje i aktuální hudební trendy. I proto Get To Heaven jmenuje BBC Radio1 jako nejočekávanější album tohoto léta.

Na vlně imaginace a hudby, ve které je všechno možné se můžete nechat unést v Paláci Akropolis 3. prosince.

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Eats Everything (UK)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika