Letní Drumstation

Letní Drumstation

26. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Letní Drumstation se koná druhý srpnový pátek a je zaměřená na rezidenty. V hlavním čase zahrají djs Suki, Beast 67 a jejich hosté Nitropank.
Komu se zdá letošní festival Love planet festival nějaký malý a navíc mu tam chybí drum and bass stage, Drumstation nabízí alternativu v podobě party v klubu Cross, který je od pražského výstaviště vzdálen pouhých 500m. Každý, kdo přijde se vstupenkou z páteční noci Love planet má vstup na Drumstation jenom za 30 Kc!

drumstation

Letní díl Drumstation se uskuteční v pátek 11. srpna v klubu Cross a vystoupí na něm více jak 10 umělců, kteří obsáhnou téměř všechny různé podstyly drumandbassu. Na své si přijdou jak příznivci nuschoolového jump-upu, neurofunku, techstepu, tak již kultovních ragga junglů a ámenů.

V roli headlinerů se tentokrát představí rezidenti akce a špičkoví čeští djs – Suki a Beast 67, kteří obvykle nechávají obětavě prostor na akci jiným hvězdám, za což jim patří dík a možná je proto spousta z Vás ještě neslyšela :) Ale věřte, že laťku nastaví hodně vysoko! Jako jejich hosté vystoupí na hlavním pódiu duo Nitropank, tedy djové 2K a Nitrous ze Shadowboxu, dále za Drumandbass.cz neurofunker C.N.B (aka Canabees), za Reverse Art dj Leed, mc Turner a mc Orange.

I tento díl Drumstation samozřejmě pamatuje na druhou stage, kde se budou servírovat beaty patřičně zlomené. Pod kontrolu si jí vzali kluci z Bass Beast jungle teamu (Rich, Basstien), Massive Elements (Gasr, Warsheek) a Reverse Art (Win.cent, Subdega).

Cross se otevírá ve 20:00 hodin. Vstupné na akci činí 30,- Kč do 22:00, potom 50,- Kč. Zahráda klubu Cross je celou noc bez vstupného.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika