Qlimax 2015 s podtitulem Equilibrium

Qlimax 2015 s podtitulem Equilibrium

29. 09. 2015  |  Autor: Honzin  |  Komentáře (0)
Rok se zase sešel s dalším rokem a největší indoorová hardstylová událost, která se každoročně odehrává ve svatostánku fotbalového stadionu Gelredome v Arnhemu, je opět před námi. V sobotu 21. listopadu proběhne již čtrnácté vydání party Qlimax, na které určitě nebudou chybět špičky současného hardstyle.
Qlimax je harderstyles synonymem pro vizuální a hudební zážitek! Bezpochyby se jedná o jeden z největších harderstyles zážitků vůbec. Bohužel i s tím je spjato beznadějné vyprodání tohoto festivalu.

Letošní Qlimax bude zřejmě jako ty předešlé ročníky opět po pár dnech, nebo i dokonce hodinách prodeje beznadějně vyprodán. Ještě aby ne! Každý fanoušek tohoto stylu nelituje výpravy na tuto fenomenální párty, která je vyhlášená díky své vizualizaci a velmi čistému zvuku!

Návštěvníci si mohli při předešlých ročníkách vychutnat sety od Wildstylez, Zany, Deepack, Isaac, Technoboy, Psyko Punkz, Zatox, Brennan Heart, Frontliner, Adaro, B-Front, Noize Supressors, Evil Activities, Mad Dog, Art of Fighters a Partyraiser. Sami vidíte, že výčet jmen je více než zajímavý a rozhodně není konečný!

Příznivci harderstyles, tedy aspoň ti šťastnější, kterým se podaří zakoupit lístek, se mohou opět těšit. Svátek zvaný Qlimax, který je zpět a to 21. listopadu! Místem konání bude opět fotbalový stadion GelreDome v nizozemském Arnhemu.
 

Pokud chceš na Qlimax vyrazit, o nic se nestarat, mít jistotu lístku a hlavně neriskovat loterii v předprodeji, tak je tento zájezd přesně šitý na míru pro tebe! Lístek stál loni 79,50 € včetně poplatků. To kolik bude stát letos, zatím není zcela jisté, ale já sám osobně počítám, že pod 82 € to nepůjde. Odjezd na festival je naplánován z Prahy z Hlavního nádraží na sobotu 21. listopadu v devět hodin ráno. Odjezd z festivalu bude v neděli 22. listopadu po skončení festivalu v půl osmé ráno.

Pokud jste se rozhodli, že opravdu chcete jet na festival Qlimax, tak je nutné se přihlásit na FaceBook událost Společná výprava na Qlimax 2015  a nebo kontaktovat zprostředkovatele zájezdu honzin@poslouchej.net. Kapacita zájezdu je omezená. V autobusu s kapacitou 45 míst zbývá posledních 10 míst! Cena zájezdu zatím není pevně stanovená. Ale měla by se pohybovat okolo 4. 150 Kč (Lístek 2. 280 Kč a doprava 1. 870 Kč).
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

QLIMAX

Sobota 21. 11. 2015
Vstup: vyprodáno
Vystupují:
DJ Isaac, Bass Modulators, Atmozfears, Noisecontrollers& Wildstylez, Brennan Heart& Ran-D, Zatox& Adaro, Frequencerz, Deetox, Tha Playah,Villain
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika