Jack De Marseille na Climaxu

Jack De Marseille na Climaxu

26. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Na poslední červencovou sobotu si pravidelná Roxy klubovka Climax přichystala příjemné překvapení v podobě francouzského dje Jacka De Marseille.
Jack je znám po celé Evropě díky svým charakteristicky rozjetým setům, ve kterých posluchač najde vše od houseu, přes techno, elektro až po lehce experimentální věci, v dlouhých a přesných mixech. Jak sám říká „mým mottem je roztancovat všechny na parketu!“ a faktem je, že opravdu ví jak na to.

Samozřejmě nebude chybět resident dj Chris Sadler, kterému bude sekundovat dj Maxime. V chilloutu bude ke slyšení hiphop, jazzfunk a acidjazz v podání dvojky Tall a Mist, o projekci se postará resident vj Martin.

Lístky na Climax s Jackem De Marseille je možné sehnat v předprodejích sítí Ticketstream a Ticketpro, start akce je jako vždy ve 22:00. Přijďte ochutnat dopilovaný zvuk a rozjeté letní sety v podání pěti djs do Roxy.

climax

Jack De Marseille (fr)
Už více než desetiletí se Jack de Marseille věnuje technice mixování, djingu. Již krátce po začátku kariéry začal být publikem uznáván pro svoje charakteristické sety, vyznačující se pestrostí a křišťálovým zvukem. Jeho mottem je: „roztancovat všechny na parketu!“.

Jack vydal několik EPs u značky Ozone, ale díky velmi konkrétním představám o organizovaní a vydávaní hudby a bohatým plánům týkající se produkce, došlo k založení vlastního labelu Wicked Music. Ke dnešnímu dni má na kontě kromě jednoho alba přes dvě desítky desek a remixů, jeho tracky vyšly na mnoha kompilacích po celém světě a řadu z nich i namixoval.

climax

Dj a producent Jack se nesnaží pouze o to, aby lidi roztancoval. Chce jim dát něco víc. Chce vždy najít téma, soustředit ho do odpovídající palety zvuků, chce vyjádřit svůj vzkaz hudbou a rozvést ho také do emocí, tak aby si každý jeho hudbu vyložil sám. Jack nechce, aby jeho hudbu brali posluchači jako záležitost image. Každý, ať ji pochopí dle svého.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika