Švihov Festival 2006

Švihov Festival 2006

27. 07. 2006  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Festival Švihov v podtitulu nese sousloví multicultural audiovisual festival. Co si pod tímto spojením představit? Stejně jako minulý rok půjde o propojení nejrůznějších hudebních žánru (elektronických i neelektronických) s uměním předních vizuálních umělců a performerů.
Celovíkendový festival se koná přímo v prostorách hradu, které zajišťují perfektní podmínky: 2 hudební stage, nespočet tajemných zákoutí, nádvoří, hradní kaple, sklepení a v neposlední řadě překrásný výhled do okolí.

Co se týká elektronické hudebního složky, pozvali jsme mnoho úspěšných českých a zahraničních producentů z Electro, Progressive, Drum and Bass, Trance, Hip Hop či Downtempo scény. O živou hudbu se postarají osobité nastupující kapely U-Prag a beatboxová partička Jessuv vs. Ivanhoe. Hudební produkce bude rozdělena do dvou nezávislých scén. Návštěvnicí si tedy budou moci v průběhu festivalu vybírat podle svého vkusu a nálady. Příjemné místo k relaxování zajistí chillout s čajovnou a indickou kuchyní.

svihov

O tématické středověké dekorace se postarají "Výtvarný Kroužek Čtvereček" a "Alienjedna“. Během dne se na divadelní scéně představí Teatro Plyšolíno, dále improvizační spolek D.I.S.Harmonie, Kabaret Caligula či loutkové divadlo Našim dětem. Po dobu festivalu se budou promítat filmy nejrůznějších žánrů. Projekce budou v režii Mimo TV, Visual Division, Phase, Waldecke, Jarina, Perplex a Serfdelux. Dalším lákadlem jsou páteční a sobotní noční divadelní prohlídky. Nejrůznější divadelní soubory tak spojí své síly a v prostorách hradu se představí v deseti různých obrazech. Noční prohlídky budou na programu od 19 do 23 hodin.

Festival bude probíhat od večerních pátečních hodin do nedělního rána. Pořadatel zajišťuje program po celou dobu konání festivalu. Přes den nebude nijak narušen normální provoz hradu či jeho prohlídky. Denní program se bude skládat převážně z divadelních představení. V časných odpoledních hodinách je na programu i dětské loutkové divadlo. Nebude se vybírat vstupné a divadelní představení budou financovány z večerního programu. Produkce večer a v noci bude v podání nejrůznějších kapel a DJů. Nebudou samozřejmě chybět fireshow a další performance.

svihov

Předpokládaná návštěvnost po zkušenostech z minulého ročníku je 900 - 1200 lidí. Ubytování pro návštěvníků bude zajištěno v kempu u hradu a v penzionech v obci Švihov.

Veškeré další informace, včetně kompletního rozpisu, informací o předprodeji vstupenek, popisu cesty, fotografií a rezervací naleznete na webových stánkách www.svihovfestival.cz

Festival Švihov 2006 pořádá český hudební label Tribal Vision Records ve spolupráci s jeho Australským sublabelem BEEF records.

0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
MP3 DOWNLOAD
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika