Les Schmitz a Jerry Joxx na Tommy Rogers & Enrico B-day party ve Studiu 54

Les Schmitz a Jerry Joxx na Tommy Rogers & Enrico B-day party ve Studiu 54

27. 10. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
25 dj’s, 2 exkluzivní zahraniční hosté, 24 hodin non-stop hudby a narozeninová atmosféra na každém kroku – to je B-day party Tommyho Rogerse a Enrica, která proběhne 6.11. ve Studiu 54!
První listopadový pátek proběhne ve Studiu 54 velkolepá oslava rezidentů Tommyho Rogerse a Enrica, která odstartuje ve večerních hodinách a jejíž konec je plánován na večer následujícího dne! 
 

V rámci této B-day party zavítá do České republiky respektovaný španělský producent Les Schmitz, který je rezidentem předního světového klubu Amnesia Ibiza a který pravidelně vystupuje na známých eventech po celém světě. Druhým zahraničním hostem bude švýcarský Jerry Joxx. Jeho osobitý sound je také ke slyšení na eventech a v klubech napříč zeměkoulí. 

Kromě této dvojice se můžete samozřejmě těšit na již zmiňované oslavence Tommyho Rogerse a Enrica, společně se kterými vystoupí Subgate, Finidi, Kifli Tibiza, Michael J, Miquel, Pietros, Raju, P-jay, Peet Sanders, Billy Bright, Smoke, Phil Crow, Marty Fish, Rio, Mark Evil, Sweder, Jumper, Nicolas V, James Lurk a Wulky.

Doražte, protože tohle bude opravdu velké!!!! 

Kompletní informace naleznete na www.studio54.cz

Dodal: Ondřej Beránek, Dj Subgate
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI
Vystupují:
Les Schmitz, Jerry Joxx, Enrico, Tommy Rogers, Subgate, Finidi, Kifli Tibiza, Michael J, Miquel, Pietros, Raju, P-jay, Peet Sanders, Billy Bright, Smoke, Phil Crow, Marty Fish, Rio, Mark Evil, Sweder, Jumper, Nicolas V, James Lurk a Wulky
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika