Kensington v Rock Café už ve středu

Kensington v Rock Café už ve středu

02. 11. 2015  |  Autor: redakce  |  Komentáře (0)
Již příští týden ve středu odehraje nizozemská indie kapela Kensington svůj v pořadí druhý pražský koncert. Po půl roce se vracejí do Rock Café, aby předvedli skvělou show plnou divokých kytarových riffů a melodií, které vyburcují i toho největšího stoika!
Po úspěšných koncertech na letních festivalech jako je Sziget nebo Fingers Up se vracejí zpět do klubů a jedou podzimní turné. Jejich poslední deska Rivals, která vyšla minulé léto v sprnu se vyšplhala až na přední příčky hiparád a pomohla kapele i k ocenění MTV Awards! Kensington spolu hrají už deset let a na jejich deskách se podílel například známý producent John Davis, který před nimi spolupracoval s takovými jmény jako například Arctic Monkeys.
 

Jako předkapela vystoupí v Rock Café čeští No Distance Paradise (CZ), indie rocková kapela původem z Olomouce. Po úspěšném koncertování s kapelou Sunshine a předskakování kapelám jako The 1975 nebo Glasvegas vydali tento rok na jaře nový singl Ghost a na podzim vyrážejí na turné společně s Tata Bojs.

Dodal: Kristyna Koreis, Fource Entertainment s.r.o.
INFORMACE K HUDEBNÍ AKCI

KENSINGTON

Středa 4. 11. 2015
Vstup: od 390 Kč
Vystupují:
Kensington (NL)
Další informace
0 KOMENTÁŘŮ
DISKUZE
Jméno:
Email:
Titulek:
Text:
Zadejte číslo 144:
SOUTĚŽTE
SOUVISEJÍCÍ OBSAH
TIPY NA ZAJÍMAVÝ OBSAH
REKLAMA   |   KONTAKT   |   ARCHIV   |   FESTIVALY 2024   |   RSS
ISSN 1801-6340, © Copyright Poslouchej.net 2003-2012
Webdesign a grafika